Українська Манітоба
-
Ми до речі побачили що мама до них ходить, купила їй сіна. То майже одомашнюю 😂
-
Потребую загальної допомоги, щоб отримувати EI (якщо я правильно написала), мені потрібно щоб мене звільнили, але не я сама звiльнилась. мені не дають годин, але то окей, гаразд, вже парт тайм. але в ті години, що дають, вже почали сьогодні підвищувати голос. і це дуже важко
-
Вас мають звільнити, терпіти до останнього.
-
Скоріш за все від людини залежить В моїй компанії працює дівчина теж з України але вона в Саскачевані, то її керівник дуже пасивно агресивний, не відповідає на питання і ще й каже щоб ніякі питання не задавала зайві (навіть якщо то по роботі) Я теж йому задала питання 2 тижні тому - досі мовчить😂 при чому мій начальник, на такій же посаді, дуже приємна і ввічлива людина (обидва канадці)
-
Я подалась на ЕІ у зв'язку з пологами. Ніби усе нормально було з роботодавцем, обіцяв підвищення, казав, що я зразковий працівник, але як мені дзвонили з ЕІ, то повідомили, що за словами роботодавця я сама звільнилася і він навіть не знав, що я вагітна. Мені дали ЕІ тільки тому, що я народила дитину. Friendly Manitoba.
-
Я так бачу, що з нормальними роботодавцями тут велика проблема..
-
В ЕІ мене попросили надати письмовий доказ моєї розмови з роботодавцем, те, що я казала про вагітність. Доказу не має
-
Нічого не підписували
-
У кого гарні роботодавці? Бо аж тошнить вже від думки, що це всюди так. Каторга, а не робота. Причому виключно моральна. Навіть в фантазіях не могла уявити, що френдлі Манітоба, з цими посмішками, покаже мені стільки тут токсичних людей у вигляді роботодавців…