Українська Манітоба
-
Люди не iдеальнi(((( Сьогоднi навiть одна з генеральних менеджерiв вступилась за мене, але то таке,така ситуацiя не правильна. повинна бути команда, і всі в команді роблять одну справу спільну, нам усім вигідно, щоб усе вийшло. п.с.Уже шукаю iншу роботу
-
Усна домовленість то 0 без нічого і ніхто не зможе доказати як то було🤷🏻 тоді можно повернутися, з ноги відчинити двері і повідомити працедавця що я повернувся з відпочинку за свій рахунок. А коли скаже що ти ж звільнився, то сказати що то йому щось приснилося, а як ні, то нехай покаже документи о звільненні. Якось так я то бачу 🤷🏻
-
Я вже на другій роботі.
-
У кого гарні , той не признається 😆. А взагалі всі вони (компанії) однакові .всім наплювати на людину . Вона - маленький гвінтик)) Єдине з чим може пощастити - це якщо безпосередній босс виявится дійсно людяним .
-
Ну можна спробувати стати конфліктним працівником і качати права, але в межах розумного і працювати в таким темпі як можете , а не в таким як треба, щоб вони подумали що краще звільнити. Але питання чи не пошлють в відпочинок за свій рахунок , який може тривати місяцями)
-
А воно вам треба?? 😂
-
В мене була цікава ситуація- я у зв'язку з погодою, трохи застудився і чую що завтра буде ну зовсім плохо. І підійшов до менеджера і кажу чи можу я завтра взяти лікарняний- він відповів ЗВИЧАЙНО. але потім краєм вуха почув його розмову з супервайзером - де він дуже здивувався такому питанню. Він не зрозумів чому я просив дозволу взяти лікарняний- а не просто сказав шо мене не буде завтра. Як ось пояснити їм - шо в Україні це часте явище 😁😁😁😁
-
Як там було? Ім'я, сестра, ім'я! Назви мені його ім'я!