Українська Манітоба
-
Там має бути 6-тий крок status і на ньому має писати Application received , якщо так то все ок, якщо ні то на одному з попередніх кроків має писати, що робити Можете сходити до них але вони до вчорашнього дня були перегружені з перевірками для тренерів з футболу (сотні, якщо не тисячі перевірок), сезон якого розпочався цього тижня
-
За кілька років до війни у мене в агенції було замовлення на дослідження ринку adult content. Проект не відбувся в результаті, але за кілька тижнів підготовки і спілкування з людьми з цієї сфери я дізналася багато такого, про що сподівалась ніколи не дізнатись і що була б рада забути)
-
Все вірно. Кажу як експерт з мобільності мігрантів. Україна не дуже багата країна, тож у неї приїдуть іноземні працівники з ще бідніших. Кому не пощастило потрапити на працю в інши, більш заможні, країни. А українці будуть їздити працювати хочаб у Польщу
-
В скандинавській міфології є історія про богиню Скаді, яка вибирала собі чоловіка за найкрасивішими ногами)
-
В мене в лютому стало десь 1200$ +- на 2х з трохи погуляти по місту за 3 ночі
-
мало того, у нас у місті іще до повномасштабного було дуже розповсюджене явище, коли одружувались на українках (деяким платили за то по 300$/рік), аби отримати посвідку на проживання, а потім і громадянство України 🙈