Українська Манітоба
-
Як на новий sin? Бо я тільки таке побачив,
-
Хто знає адресу Service Canada щоб надіслати їм новий work permit? Дякую
-
В мене там діти, в молодшій та середній школі
-
Реальна історія. Знайома вийшла заміж за наполовину турка(чи кіпріота) наполовину українця. Він кілька разів чи то 4 чи 5 просив надати йому укр.громадянство. З боєм таки отримав. Вивчився в Україні, є не останньої руки лікарем. Почалась війна...він невиїзний. Бо лікар та українець.. Останнє що чула 1,5р тому дружина по куаету в Канаді з дитинкою, а він в Україні.
-
Маю аналогічну історію, моя одногрупниця вийшла заміж за наполовину турка, наполовину палестинця. Теж лікар, хірург, доцент кафедри, все таке. Громадянство отримав. Зараз вони з дітьми в Лондоні, виїхав по першому паспорту. Везіння - річ непередбачувана
-
Підкажіть будь ласка, так само онлайн можна податись і на заміну тимчасового сін на постійний?
-
У нас канадієць знайомий довго добивався українського права на постійне місце проживання. Він перший раз приїхав в Україну з нами бо хотів жінку знайти. Жінку знайшов , вона приїхала в Канаду, а йому в Україні сподобалось. Вони звичайно розлучились, але його вже сильно потягнуло там жити, і він офіційно подався на постійне місце проживання. Українське посольство його мурижило три роки, не знали що з ним робити, але в кінці здалися і дали. Правда після того як він пожив в Україні на українську зарплату, він повернувся назад сюди, і лише їздив на кілька місяців в рік вже до нової жінки. Тепер звичайно не їздить, тут чекає.
-
Мені прийшли приблизно за місяць
-
А нова дружина не хоче переїхати до нього в Канаду?
-
Так він же вже з новою одружений )) яка не їде до Канади
-
Можу уявити його здивування)
-
Заодно собі дружину пригледіти , яка вже тут ))