Українська Манітоба
-
Доброго вечора! Здаєть однокімнатна квартира , з 1 липня 2024 року, орендна плата 1000 cad / місяць. В оренду плату включено все, окрім світла (приблизно 25 cad на місяць). Резидент менеджер володіє українською та російською мовами. Телефонувати з 9 до 16:30 з Понеділка по П'ятницю. Номер для зв'язку: 431 778 7708. Адреса: 704 Kildare Ave E. ( Транскона). Поруч є вся необхідна інфраструктура (магазин, школи ітд), зупинка навпроти будинку.
-
Усім привіт! Комусь приходив запит на здачу біометричних даних під час подачі на продовження ворк перміту?
-
А я здавала коли їхала по куаед, тепер не розумію чи потрібно мені знову її здавати
-
Тому я і не знаю що мені робити
-
З приводу апостилю. Вдалося зробити все в Саскачевані(Реджайна) Теж швидко відносно і ДЕШЕВО! 3) переклад доручення на англ.500-600 грн десь 2)Поїздка в Реджайну 120-130$ в дві сторони 3) завірення довіренностей в notary public - 10$ 3) Апостиль 50$, (в той же день занесли в місцеву говермент будівлю) Їздили в минулий вівторок, сьогодні вже по пошті начебто прийшло все(апостиль з дорученням) від Saskatchewan government
-
Я шукаю!
-
Найбільше моє сьогоднішнє розчарування. Нажаль. Сухий рис. На 7 видів ролів жодного соевого соусу. До креветок в темпурі додали один і то розбавлений, на смак, як вода. До вас жодного відношення. Просто поділилась.
-
Цікаво…так сам апостиль не завіряє правильності наповнення документів…лише штамп та підпис уповноваженої особи.