Українська Манітоба
-
Або Soviet Union
-
Я маю на увазі що не там їли, а вдома. Я вже вище прочитала коментар Вікторії. Ми просто ніколи не беремо додому і доставку не замовляємо. То я не знала такого. Ех, ще й день народження 😞 Вітаю іменинника З Днем Народження!!! 🎂
-
Ні, я приїхала, вибрала, почекала поки приготують і забрала додому
-
А ви доставку замовляли? Бо ми завжди там їмо, то соусу цілий графін на столі 🤷♀️
-
Дякую!
-
А ще Польша, Чехія, Румунія
-
Я розумію Віру, бо теж не знала, що соусу не буде, чи буде мало. Бо в Україні наливають в такі пластикові маленькі контейнери, і його досить завжди. Тепер буду знати 🙂 Хоча я люблю їсти не вдома, не люблю доставку 🙂 У мене це повід кудись вибратись, одягнутись гарненько, і не прибирати потім 😂
-
Ми періодично замовляємо доставку з різних сушарень Вінніпегу, і спєцом дома маємо соєвий соус. Бо якщо «на винос» то: а) той соус в пластикових пакетиках якийсь мені не такий, я його викидаю; і б) його все рівно замало дають с замовленням, навіть якби він мені подобався. 🤷🏻♀️
-
Тим часом Україна знову під масовим ракетним обстрілом і більшість летить на Київ або м. Стрий………
-
Трошечки пофоткала цей «жахливий, некрасивий даунтаун, в якому неможливо жити» 🥰
-
Мої фото
-
А, стоп, ні, це ж Ванкувер з наркоманами...
-
Дійсно красиво!