Українська Манітоба
-
Зона комфорту вже немає значення коли хтось в Канаді а інший немає можливості виїхати з України.
-
Я вважала що вторгнення буде бо руські війська оточили кордони і називають це навчаннями. Але я собі думала що не взимку, коли холодно, а як потепліє (про весняну грязюку по якій важко пробиратися я тоді не розуміла). Знайомі з ФБ переконували мене що я нічого не тямлю в економіці, що Росії не вигідно починати війну в економічному сенсі. Але я дивилася на все це з закордону. Люди, що жили на той час в Україні мабуть бачили це все інакше. Ну як це — зібрав рюкзачек та поїхав бо приступ паніки охопив?
-
Багатьох знайомих вже мобілізували.
-
В кожного різна границя толера ,якщо можна так сказати .Комусь норм і в клубах двіжувати , слухати рус музло ,дивитися контент , і він впевнений що це ніяк не впливає . Хтось взагалі не задонатив ні 1 копійки ,бо вважає що всі розкрадають країну ,то чого він має донатити. Хтось вважає ,що живе в Україні цим самим платить податки і так допомагає.
-
Якщо війна зачепила ваша родину чи друзів - то напевне залишитесь а якщо ні - то напевне виїдуть.
-
Цей «індивідуалізм» можливо і добре але і заодно не допомагає національній ідеї.
-
Можливо не мають бронь
-
Якщо всі, хто виїхав, будуть тепер все життя мучитись від почуття провини, це також нічому не допоможе. Люди зробили свій вибір і ми всі вже тут, факт уже відбувся
-
Аналогічно. Я думаю, що в такі глобальні моменти, як війна, кожен відчуває свою долю (як би це пафосно не звучало), і глибоко в душі знає, де його місце
-
Нє Їх не визнали…із ними ж торгують