Українська Манітоба
-
Розглядав. Податки, точніше їх співвідношення до місцевих зп у моїй сфері (іт) наявність робіт, плюс вартість життя. Хоча я не виключив цей варіант. Просто в наступній серії напевно.
-
Мій брат в it, через податки виключив Іспанію та Португалії теж
-
Високі податки
-
а Ви не розглядали для себе Аргентину до прикладу?
-
Добрий день! Хотів запитатись за Long Term Job Offer. Чи це є якийсь специфічний документ, який я мав підписати? Бо ми з роботодавцем не можемо розібратись, він каже, що в мене Permanent Employment і все, про Long Term Job Offer чує перший раз Я працюю протягом 1 року і 7 місяців на одного роботодавця.
-
Вам для імміграції? Просто візьміть у роботодавця verification of employment де буде написано, що це постійна робота, кількість годин, зарплатня і ваші обовʼязки. Але це до сусіднього чату
-
Всiм доброго дня . Пiдкажiть будь ласка : подавався по SWM вiд работодавця та чекав 7 мic . Але недочекався отримання номiнацii , та звiльнився . Я описав ситуацiю офiцеру , чому це зробив . Але вже перекида на iншу сторiнку а не NPNP . Зайшов в iмiгрант цент сказали що повиннi продовжити номiнацiю , але як це зробити все правильно ? Що тепер робити ? Дякую
-
Заради справедливості, уточню, що це не тільки податки а й відрахування по страхуванню. Але від цього не легше) у мене в Німеччині відрахування на мед страховку на 3х було майже 900 євро в місяць. І не сказати, що за ці 900 євро мене прям на руках носили або черг не було…