Українська Манітоба
-
Нажаль не можна якщо ви самі звільнилися. Є виключення... випадки коли погоджують через стан здоровя якщо лікар напише що не рекомендував продовжувати працювати або якщо у вас була ментальна проблема підтверджена лікарем чи був абюз на роботі про який ви повідомляли керівництву і інші інстанції. Також можуть погодити в разі переїзду. Якщо наприклад чоловік знайшов роботу в іншому місті і ви разом сім'ю переїжджаєте. Ось посилання на офіційну інформацію www.canada.ca/en/employment-social-development/programs/ei/ei-list/quit-job.html
-
Одна справа - це їздити кудись за краєвидами і зовсім інше - жити в цьому 🙂
-
Тут дуже багато гарних краєвидів. Навіть просто в межах Манітоби, не кажучи вже за всю Канаду. Інша справа якщо ви просто самі нікуди не їздите. І взагалі тут природа набагато краще збережена ніж в Європі.
-
Насправді діти жуки ще ті )) я часто чую від знайомих які приїхали сюди за останні 2 роки , шо діти «не розуміють» коли їм вигідно )) а коли треба купити нову цяцьку , то щебечуть як має бути))))
-
Во во во І я про те саме 😂
-
Не хочу щоб мені з туалету вилізла зміюка і вкусила піструна Або павук вночі по обличчю лазив 😂
-
та не, краще вже Нова Зеландія :)
-
Там вся місцева фауна проти вас Якщо 1v1 з гусаком я ще переможу То з кенгуру так не вийде
-
Про те що там все догори ногами я взагалі мовчу 🌚
-
www.facebook.com/share/v/HVW1zaWWsGem1V1K/?mibextid=GOdwvm
-
І ракуни які можуть зробити кусь