Українська Манітоба
-
Я вже скучив за пронизуючим холодом,снігом по коліна та неможливості вийти з хати того що замело на пів метра.Аах аж ностальгія бере за манітобською зимою.😅
-
І9ать обіженкі ! Баба - воровка ! Мужики - зробили роботу ! Віна - доказана , баба - наказана . Ні пля «вони не повинні були ТАК себе поводити , ОСОБЛИВО З ІНДІДЖЕНЕС(вибачте, що 8лять?) просто треба було чекати поліцію !» в плані чекати ? У них є ліцензія ,та право затримувати людей при крадіжке. Була крадіжка , вони її затримали І ЧЕКАЛИ на поліцію . Новини кончені. Предвзяті . Направлені на маніпуляцію . Якщо б це були не проплачені новини , було б «жінка вкрала , її затримали ліцензовані сотрудники. Свідки ВВАЖАЮТЬ , що щось не так . Але працівники зробили все у рамках закону . Правопорушниця наказана . The end “
-
Я поржав «and training to ensure staff understand socio-economic factors that can lead to shoplifting. Wood also wants to see cultural sensitivity training introduced at the store, but for now, she says she won't be returning.» І баба , яка на відео знімали , каже не повернеться в магазин , тому що вона НАПУГАНА ! ахахахахах Тобто їй похер, що там гуляє баба , яку вже два рази чарджили за злочини, при собі мала метамфетамін. І хоче щоб ця баба робили що хоче , тому що вона із фьорст нейшін. Але напугана вона тому , що там є ОХОРОНА, яка не дає злочинцям робити злочини . Це , про те що я писав . Місцеві канадійці - кончені , які вважають, що присутність захисту , це погано і страшно.
-
Це жарт чи правда?)
-
Через годину, онлайн
-
😔 www.facebook.com/share/p/tmRpApvj5wBrb9ng/?mibextid=WC7FNe