Українська Манітоба
-
Співчуття родині. Нашому комюніті потрібно сильно зайнятися питанням та зняття stigma з mental health
-
Біль, біль і ще раз біль. В суспільстві , особливо у нашому . Питання ментального здоровʼя чоловіків - це не питання . У чоловіків нема сейф спейс від слова взагалі. Нема з ким поспілкуватися . Показав ємоціі , жалієшся - треба топити, цілувати, знищувати слабих . Горе , велике горе для родини . Давайте хочаб допоможем грошима . І будемо обачніше один до одного .
-
Добрий день! Підкажіть, будь ласка, україномовну або російськомовну людину, яка працює в МРІ. Є кілька питань щодо страхування автомобіля. В ідеалі в районі Pembina або St. Vital. Дякую☺️
-
Вважаю, що в цьому аспекті канадські законодавці і суспільство мають працювати над цим питанням більш. Надмірна толерантність і потурання злочинцям зпризводять до безкарності і росту злочинності. Я не про це відео, там можливо були перевищення при затриманні. Але інститут цивільного затримання має працювати і кожен злочинець повинен утримуватися охоронцями до моменту приїзду поліції.
-
Навколо одне еба.....е лицемірство. Як вони жахливо затримали цю бідну жінку, вона ж така безневинна. І вона ще й кричала, я не хочу йти з вами. Вона злодійка, якби вона вирвала сумку у цих виродків лицемірових, вони кричали б убийте її. І так само про автобуси та бомжі. Якби дітей депутатів посадити в автобус і запустити туди бомжів у крові, які кашляють, із якимись незрозумілими ранами? Що б вони тоді сказали? А якщо забрати всіх бомжів з центру і влаштувати біля будинку уряду наметові містечка, прямо перед вікнами, щоби сука навіть запах під час сніданку відчували. Як би вони тоді заспівали? А так так, всіх шкода і всі такі нещасні, ми всім допоможемо за чужий рахунок)
-
Там під тим постом є якраз номер телефону довіри
-
Так… жаль але є інші.. тут пан Дмитро здається кидав сервіс 211
-
Інколи типу навіть і є с ким поспілкуватися… але ж в певних ситуаціях, коли приходить усвідомлення, що ніхто окрім тебе самого тебе не витягне (як Мюнхгаузен за шкірку) - отут іноді також може статись дуже великий збій… Та й багато хто просто «зливається» коли реально треба допомога…це ж також є… Ох, коротше, складно всьо то…
-
Не потрібно про це зараз.
-
Там на різних мовах