Українська Манітоба
-
Так Там справді просто менеджер просто всі емоції вилити хотів
-
Наїзжати вони можуть для свого полегшення морального....Але якби ці нейтів висадила ножа в серце, коли касирша б затримувала, то директор перший би почав кричати, що касир перевищила свої обов'язки, і ще б показав графік інструктажу, що вона знала, що так не можна. Бо страховка, яку має потім виплатити магазин в разі такої біди..заоблачна
-
Шо знач «списує», це мінус до зароблених грошей. До страхової можна звернутися, звісно, але: - існують deductibles, скажімо $1000. Або кілька сотен, у кого як. І є сенс звертатися до страхової тільки по великим крадіжкам з break-in, наприклад - кожне звернення до страхової призведе до підвищення ціни страховки в наступному році «Нє всьо так однозначно» коротше
-
Фємілі сторє наїзджав на свого касира, типу як дозволила.....
-
Я не знаю, нові правки чи старі. Знаю, що наші охоронці не могли видворити чувака з trespassing order із магазину, дзвонили в поліцію. Чувак нічого поганого не робив, він імхо просто поглумитися прийшов «Так, я знаю, що не можу тут знаходитись - і шо, і шо ти мені зробиш?»
-
-
я не знаю скільки беруть за послуги охоронця, але навіть якщо зп одного охоронця то 50 на рік на один стор то це десь на 140 дол на день він має запобігти крадіжкам щоб себе окупити. Мабуть для доларами дешевше буде як є. Ну і місто мало б якось допомогти доларамі щоб вони не закривали стори в центрі бо та нечість полізе красти в інші райони
-
А, якщо не було ніякого порушення, і воно просто прийшло задля shit talking, то так, нічого не зробиш. Хіба воно відкрито почне погрожувати.
-
Defaund da police 😂😂😂