Українська Манітоба
-
У Кривому Розі вже відомо про вісьмох загиблих, щонайменше 21 отримали поранення, серед травмованих — двоє дітей — МВС.
-
Там написано ,що про наркозалежних і асоціальних . Я їх не критикую ,лише не можу збагнути ,маючи стільки привілегії ,як можна цим не користуватися ,а вибирати життя яке тебе приведе до тюрми ,або смерті . Я відношусь з повагою до корінного населення ,оскільки те що вони пережили в минулому дуже дотично до українців під час совка ,та мацковськоі імперіі .
-
не забувайте донатити
-
Там, безумовно, можна знайти роботу. Якщо є класні скіли та є англійська шикарна. І ти можеш себе добре продати, то ти там знайдеш роботу, правда тоді і сенсу немає туди йти, але це вже інше питання. Хіба туди приходять 1000 людей із крутими скилами, знанням мови та вмінням себе продати? Півтора роки тому я туди приходив. Мова на нулі, резюме зробив на колінці з гугл перекладачем. Шансів улаштуватися майже не було. Ваш чоловік такий самий був коли там роботу знайшов?
-
Ну чесно кажучі ,здається якби у людей була б можливість не працювати ,але мати кошти на життя - то багато би так і робили ,незалежності від нації ,кольору шкіри і іншого . Я не експерт з цього питання ,і не можу дати оцінку цій ситуації . Але ті ситуації ,де була загроза життю для мене ,та моїх знайомих - часто було через дії певних людей ,корінного населення . Тому звісно це наклало певний відбиток . Наразі я намагаюсь їх уникати і не їздити в даунтаун ,оскільки це единий вихід . Але знову ж таки , корінне населення велике ,і більшість з них дуже чуйні і освідченні люди .
-
В мене з клієнтом така ситуація Вона директор дитячого садочка Другий раз іде stress leave, думаю оплачують, бо йде на рік І я такий .......😳