Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    У нас їх 18%, один з найбільших показників в Канаді, навіть найбільший, якщо не вважати інуітів, тому ця проблема розповсюджена у нас, наприклад в Квебеці це 2% і там про це навіть не думають. А тепер подумайте як будуть приймати рішення на всю Канаду враховуючи такі показники
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Не існує расизму навпаки . Расизм навпаки - це толерантність . Расизм є расизм , не зважаючи проти кого він спрямований .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Я думаю це один із факторів чому тут ціни на житло не захмарні ,бо є певні проблеми з криміналом (якщо брати статистику по Канаді загалом ), наприклад до нас приїхали друзі ,і одразу мали інцидент з наркоманом в автобусі ,і потім ще раз в даунтауні . Після цього їм лячно ,бо розуміють,що навіть змоги немає відбитися ,бо закон часто на їх стороні ,і наслідки будуть критичні для імміграції , а тим наркоманам немає що втрачати . Це таке замкнуте коло абсурду . Уявіть що нападе ,та умовна наркомана доларами на пересічну людину, і та їй дасть відсіч,бо не завжди встигаєш втекти ,і хтось це зніме це на телефон і продасть і ЗМІ ,як акт знущання над правами корінного населення . І у людей будуть проблеми , хоча ситуація виникла не по їх вині . єдиний вихід це їх уникати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    AG
    wrote on last edited by
    Підтримую! Відсутність відчуття безпеки в Канаді - це просто величезний мінус і проблема
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    В Україні ,а саме в Одесі ,я ніколи не мав проблем з наркоманами за все своє життя . І навіть гуляючи стрьомними районами відчував себе у безпеці (можливо це повʼязано з тим,що це дім ) . Але тут мені здебільшого пофіг ,а ось моя дружина іншої думки ,їй тут страшно ,і вона подавлена тим,що немає вільно пересуватись і знаходить там де хоче ,бо є великі ризики . І я її розумію . Це дійсно проблема ,для деяких людей критична .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    До речi, Ви правi. У Ванкуверi дозволено продаж важких наркотикiв
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Поскот вже давно не той . Він активно розбудовується, і вважається не депресивним районом . Палермо вже давно не такий ,там був треш років так 20 тому .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Ну окей, це я за словами канадців білих, які мені жалілись що на них тикають індіджонаси і кажуть своїм дітям що ця тьотя погана і все в нас забрала
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    У нас? Камон Ванкувер з Онтаріо куди дівсі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Я теж з Одеси. А якже посьолок Котовського? Там дуже багато наркоманiв. Район Палермо - там цигани ранiше варили наркотики,та до них стояли величезнi черги.
    1 Reply Last reply
    0
  • t787895821T Offline
    t787895821T Offline
    Lidiya Kontseus
    wrote on last edited by
    Була десь середня англійська і зовсім небагато досвіду по спеціальності, тому усе можливо.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    www.gofundme.com/f/help-oleksandrs-family-with-funeral-expenses-logistics?attribution_id=sl:04d6480b-37ab-498b-aec4-00bf77098c6b Збор
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Це все фентанiл. Вiн дуже дешевий, та робить швидку залежнiсть
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Але відсоток менший ніж у нас
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Поня
    wrote on last edited by
    Це я просто дуже стара панi)))
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    Згоден, але здається за багато років це слово набрало іншого забарвлення (no pun intended) У своєму середовищі я частіше його чую в контексті расизму білий до будь якої іншої раси Тому можливо і можна сказати "расизм навпаки" або "зворотній расизм"
    1 Reply Last reply
    0
  • t283853624T Offline
    t283853624T Offline
    Вікторія
    wrote on last edited by
    Хей, жителі Вінніпегу! 🏃‍♂️🏋️‍♀️ Шукаєте однодумців для спільних тренувань та активного відпочинку? 🤸‍♂️ Тоді ми чекаємо саме на вас в нашій спортивній групі! 💪 У нас ви знайдете: ✅Спортивні заходи кожного дня; ✅Турніри з різних видів спорту; ✅ Компанію для тренувань у всіх популярних видах спорту; ✅ Можливість підняти свій настрій та енергію; ✅ Шанс познайомитися з однодумцями та знайти нових друзів! Приєднуйтеся до нашої спільноти прямо за посиланням t.me/sportspilka Не зволікайте! Давай ставати краще разом! 💥💪🌟
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alex
    wrote on last edited by
    Ви, напевно, в іншій Одесі жили. Я жив на Таїрово. Я ніде не бачив стільки вбивств, як у цьому районі. І влітку щодня у дворі якомусь наркоману пристібали язик шпилькою до щоки. Ви жили у якійсь паралельній реальності.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2012472451T Offline
    t2012472451T Offline
    Анна
    wrote on last edited by
    Don't miss the opportunity to book makeup + hairstyle at a special price! limited offer! Не пропустіть можливість забронювати макіяж + зачіску за спеціальною ціною! обмежена пропозиція!✨🎀
    1 Reply Last reply
    0
  • t253793589T Offline
    t253793589T Offline
    Evgeniy
    wrote on last edited by
    скоро вже відмінять news.gov.bc.ca/releases/2024PREM0021-000643
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.