Українська Манітоба
-
Це Ви знаєте шо Вона справжня і гугл мапс знає шо вона справжня . А ось в ТЦК скажуть а як нам перевірити шо Ви дійсно там проживаете (не зарестровані і маєте документ) а саме проживаете. Бо Ви на обліку де знаходитесь? Вірно за постійною реєстрацією в Україні. Тому у Вас не може бути 2 постійні реєстрації місця проживання. Тому треба їм буде переконатися де ви фактично знаходитесь. 😁😁😁😁 Тому не перейматися Ви цього не зможите доказати. Ну якшо Ви купите квиток ТЦКашніку щоб він приїхав до Канади і підтвердив шо Ви дійсно фактично перебуваєте за той адресою тоді так.
-
Ну так оскаржити штраф і не отримувати його це різні речі. Я кажу про ТЦК а не про оскарження. Оскаржити можливо це 1000% но Ви його все одно отримаєте. Тому просто почнінь шукати адвоката та займати чергу. Бо в них роботи буде стільки шо потім вільного не знайдете. 😁😁😁😁 Тому і кажу не перейматися Ви з адресою у резерві+. Вказали і добре потім будете просто оскаржувати надіслані повістки і штраф. А не то шо Ви там вказували за адресу.
-
А за опт він знижки робить - я гадаю після 18 липня тут буде багато бажаючих оскаржити постанови. 😁😁😁😁
-
Зручно, миттєво, логічний дизайн 😅 Ну і підтримка - це відразу люди Імхо моє
-
Ось приклад як відповіли на вимогу прийняти військовий квиток на зберігання та видати довідку.: Ми дуже хочемо але ну не можемо. 😂😂😂😂 Тому не сподіватись на чудо з ТЦК там здравого глузду не завезли. 😁😁😁 Тільки оскарження і суд. Там ще є шанси щось довести по закону.
-
В захваті, бо перекази миттєві, інтуїтивний додаток, дуже гарна служба підтримки, банка, поділ рахунку, миттєве відкриття/закриття рахунку та карток, інтеграція з державними органами, купівля полісу, поповнення мобільного, комуналка і далі по списку, я вже мовчу про консьєрж-сервіс Привату для VIP клієнтів, це next level. Багато чого з цього списку вже є в канадських банках але все ще дуже зарегульовано і жоден з канадських банків не вижив би в українських реаліях. Це просто два різних світи і відповідні різні потреби у людей.
-
Ні, поки все стабільно.
-
Особисто мені дуже не вистачає цих двох меню, щоб не переживати що за якийсь trial з тебе знімуть annual fee 😄
-
Є, порийтесь в settings
-
Бо там котики бігають 😁
-
В Україні не працюють закони, ви дивитесь на все крізь призму канадської системи 😄