Українська Манітоба
-
Це тільки при відкриті рахунку або з вашою картою проводять якісь махінації, деколи ще присилають пуш про збори на ЗСУ.
-
Ні, є угода про уникнення подвійного оподаткування, податки в Канаді у вас по замовчуванню будуть вищі ніж в Україні + по логіці ви є податковим резидентом Канади
-
До речі про банки хочу запитати чи мав хтось такий досвід....в Приваті побачив що потрібно актуалізувати дані. Почав процес поки не дійшов до етапа де потрібно вказати ще одну країну резидентства крім України і США. Просто не розумію наслідків. Якщо вкажу Канаду і т.д. то що вони потім передадуть дані в податковому і укр.податкова буде присилати мені рахунки на оплату податку з моєї канадської зп 😏 ???
-
Я ж вище написав, що ви їх і не побачите в канадських реаліях, бо всі ці зручності в більшості випадків тут не релевантні, окрім керування лімітами/ заборонами для транзакцій в реальному часі та нормальної підтримки, а не йти у відділення чи висіти на телефоні годинами поки вони щось там у себе будуть лагодити.
-
Так, якщо ви вкажете, що є резидентом іншої країни, рахунок буде визнаний як підзвітний для двох податкових юрисдикцій. Але угода про обмін банківськими даними підписана наразі тільки з ЄС і там є купа білих плям, як вона буде втілена, про Канаду поки що мова не йде. Тут почитайте: fidemmoris.ua/blog/vprovadzhennya-v-ukrayini-crs-yak-pereviryatymut-rahunky-fizychnyh-osib-dlya-mizhnarodnogo-obminu/
-
Здається квартира в субаренду в пет френдлі будинку. 1 спальня, 1 ванна кімната. ми перші жильці, прожили тут півтори роки. Контакт до кінця грудня, є можливість продовжити. Ціна 1233 +35 інтернет. За нами є парковочне місце в дворі будинку( 110 в місяць). В квартирі є мікрохвильова піч, посудомийка, кондиціонер, опалення регулюється вами. В будинку є тренажерний зал, патіо на криші. На кожному поверсі є пралки та сушилки. Також є балкон . Район exchange district. Адреса 265 princess st. Поряж Red river college та дуже близько до автобусних зупинок. Менеджер будинку Українка.
-
Більшість запитів - це Home Depot, Canadian Tire, а миючий пилосос тут кидають рекламу в групі час від часу
-
Доброго вечора! Я знаю, що ви все тут знаєте, рятуйте🌸 Де можна купити добрі за якістю інструменти (шуруповерт, викрутки і так далі)? Де можна придбати серцевину для замка? Де можна знайти великого розміру плівку, в яку можна обгорнути матрац для перевезення? Де можна взяти в оренду той фантастичний миючий пилосос, яким користуються професійні клінінги? Я чула прот таку функцію, але не знаю де шукати. Щиро дякую🌸
-
Якщо вмієте читати такі документи, то вам сюди: www.treaty-accord.gc.ca/text-texte.aspx?lang=eng&id=102414 Бо я не можу це читати ні українською, ні англійською, хоч англійською пишуть набагато зрозуміліше 😄