Українська Манітоба
-
Я от вивчав чесно місяць гортав і читав інформацію, але ніде не було протгрязь , бамжів, риге риге, ями, ремонти на дорогах, крадіжки веліків і різанину. Чисто на програму повівсі і плюшки иакі як готель, сін, соняхи, дешеві садочки ... Ну то так було... Може у інших схожа ситуація була
-
А я думала не про комфорт, а перспективу дітям. Європа - тріщить, їй бракує ресурсів і ми завжди будемо чужаками. Канада - незаселені простори, багата на ресурси (ще й внукам внуків вистачить) і як хтось колись написав: зійшовши з літака - Ви вже свій. Останнє не зовсім так, але близько до того. Як мінімум паспорт отримати легко))
-
В нас класичні теми знову 👌
-
💯 Для чого мучитися у Канаді, якщо можна бути безробітним на пляжах Іспанії, Франції чи Італії і отримувати пособіє? Не розумію цих нескінченних дискусій..так, Європа краще розвинена з точки зору інфраструктури та багато чого іншого. Канада ніколи не буде такою - це потрібно прийняти і дальше жити і будувати життя та карєру. Якщо ні, то краще думати про переїзд туди, де комфортно.
-
Бомжі це класика - знав давно Крадіжки різанина - знав, статистика Вінніпега відкрита Дороги дізнався пізніше, да, що ціла проблема
-
Я от поки нічого не знаю Півтора року тут Думаю всюди мені важко буде, я більш із-за мови приїхав та якихось шансів залишитися, все. Можливо і не треба було, хто ж його знає. Я ж не в грі де можна повернутися і спробувати всі варіанти
-
Це дуже неправильний підхід, повірте. Потім багато батьків закидують дітям, що "от, ми спеціально у цю грьобану Канаду прилетіли, щоб у тебе було майбутнє, собі...бла..бла..бла, а ти це не ціниш... Собі на пенсію не заробимо, хоч дітям буде добре..." Це дуже небезпечний підхід з психологічної точки зору як для батьків, так і для дітей. Шлях до failure.