Українська Манітоба
-
Мої і моїх друзів батьки приїхали сюди знаючи що буде важко але зробили це заради дітей. Нам було по 15-18 років, за ці всі роки і батьки і ми змогли добитись успіху і не успіху. Молодість провели шикарно - і подорожі по Європі/США і нерухомість тут у всіх - тому і молодь теж може спокійно тут насолоджуватися життям. Вік не має значення - мої баба і дідо приїхали в Канаду коли тим було за 55… за 10 років змогли і сплатити іпотеку і заробити на хоч і не велику але пенсію
-
Так, ми вам рушник недавно привозили 😄
-
О, то я зі своїми 42 ще маю шанси Взагалі батьки молодці 👍
-
І мова про те що самі брали позички на навчання бо у батьків не було і самі заробляли гроші - молодим бути добре у любій країні. І жодного разу не нарікали на Вінніпег/Канаду - так звичайно жартуємо про дороги, carbon tax, чи безхатченків- але повірте і з часом вас не буде турбувати :)
-
Ми нещодавно зʼїздили в Ванкувер. Місто -казка, небо і земля. Калгарі- просто діра в порівнянні (в Вінніпезі не була). Різко відрізняється. Так, я розумію всю обмеженість своєї ситуації, тому так воно мрією і залишається. Але там я вперше відчула якийсь колишній підйом і вайб, те, що вже давно забула за 2.5 роки.
-
Не тільки шанс - але і точно все зробите.
-
Меган Маркл обрала Ванкувер, хоча їй були доступні всі міста світу включно з Марсом за бажання, мабуть, щось в ньому є)
-
Та я не про те, що молодим тут погано, це відчуття суб'єктивне. Я мала на увазі те, що їм і в інших місцях може бути добре, на відміну від мене. Моя молода колега була дуже здивована, коли почула, що я категорично не хочу в Торонто, Ванкувер чи США. Але вона не розуміє, що з дітьми ми там просто не витягнемо.
-
Трохи вам Торонто