Українська Манітоба
-
Там реальна Індія. Уся нова забудова на 95% індуси живуть
-
Ну в Вінніпезі іноді теж к таке відчуття, особливо ця частина міста….
-
Так виходить цікаво. Мої троюрідні брати розмовляють на суржику, брат мого зятя на російській. Вони зараз захищають країну. І в них там не виникає мовного питання. Бо ціль одна. Але тут знають і розказують, на якій мові потрібно всім говорити. І більше за все цікаво, що ці люди навіть не підуть на цю гру, але написали 100500 повідомлень.
-
Доброго дня. Порадьте будь ласка де краще купувати робочий одяг, а саме чоботи зі сталевими носком сертифіковані? Дякую.
-
Нєє, Аня, не під моїм:) На кухні роблять пару новоприбулих українок, то вони там рецептуру складали для повара 🧑🍳 Трохи засолодкий вийшов як на мене, але якщо присолити то 👍
-
Я нещодавно дуже погано себе почувала і на автоматі почала друзям відповідати російською. Так і тут, звісно коли вони не адреналіні та стресі вони будуть говорити на першій вивченій з дитинства мові. А у нас який стрес шо ми не можемо себе контролювати в мові?:)
-
В них не виникає мовного питання, бо вони вже захищають Україну від наслідків мовного питання, яке для росії було настільки важливим, що вона загарбала Україну, поки українці розводили дискусії, а не впроваджували нормальну політику ще з 90х. То ж поки для українців не існує важливості української мови, культури, історії, доти Україну і буде шматувати росія, яка вважає, що українців не існує.
-
Я шаблон довіреності робила в Україні , потім сама переклала і поїхала до першого ближнього до мене городу (провінції Saskatchewan ), там нотаріус завірив мені ці довіреності , і направила до Ministry of Justice and Attorney General Authentication Services, Regina . Чекала неділю і прийшли мені ці зшиті довіреності з апостилем