Українська Манітоба
-
О, ми вже Індією N2 стали)))))))) ось для чого ці багатоходовочки були з війною...............
-
Та вже все 😅🫣
-
Так склалась історія,що у нас дві мови в країні.До війни більша частина говорила на російській (як зараз не знаю ). Це наслідки,що Україна була у складі совка. Ви говорити ,що пріоритет це українська мова та Україна (що є "розмито",без ніякої конкретики). Тут в чаті когось "нудить" від рос мови ,а хтось "ригає". Це все наслідки тих процесів ,що є в нашій країні на протязі останніх 33 років,створених політиками (і про російськими ,і у "вишиванках" ) так як це легше робити (грати на протиріччях),а ніж робити реальні речі (такі як побудова демократичної держави).
-
Англійська мова була до британської колоніальної імперії, та після, німецька була до Гітлера, та після нього, і чомусь англійську/німецькі мови не осуджують, а користуються ними, ще й як..... Тому не в мові питання, це зміщення фокусу уваги, спроба зробити із народу фанатичне стадо, типу ми за 1 футбольний клуб а ви за інший....... Поки кишені наповнюються під шумок фейерверку та галасу
-
Я ось на вихідних спробував bacon 3/4 pounder triple в Wendy's, мабуть поки що найсмачніший бургер який тут їв
-
Я хіба що можу поділитися фото обідом із лікарні 😅🤣
-
Запишу собі, там ще не був Я пробував bacon cheddar у fatburger, angus burger у Harvey's і теж дуже подобались Мабуть ще й тому що вони їдуть загорнуті у фольгу, а не як макдак у коробці Коли мені казали що макдак найгірший бургер я не повірив, але тепер розумію чому
-
Неймовірне ура, вітання!!! 🥰
-
Дякую ☺️
-
Навіть кава була))
-
Тобто?
-
Трохи раніше)) Якраз відмічала день приїзду)) а воно он як)) тепер точно не забудеться 🤣😅🫣
-
Дякую) за кішку депозит треба платити))))) чи взагалі заборонено, не пам'ятаю, тому краще жінку знайду, якщо встигну, її першою запущу в квартиру як знак щастя)))))))))