Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Мені здається ,що зараз якось краще ніж в 2022 , от в 2022 до цього індідженос Премєра Манітоби , чи як там правильно його посада називається ,взагалі трешак був ,чесно вам скажу, 15 хв на Мейні мені стало щоб моя дружина майже почала плакати і казати :”що ми тут жити не будемо ,переїжаєм в Стейнбах” . Зараз сміюсь з цього ,але тоді весело не було🥲.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Той що в районі ікеі? Можна на місці брати
    1 Reply Last reply
    0
  • t613442381T Offline
    t613442381T Offline
    Aleksandra
    wrote on last edited by
    🌄 Вирушайте у подорож до Тандер-Бей! Ліси, гори та водоспади навколо мальовничого міста біля озера Верхнє чекають на вас. Справжня перлина регіону – Сплячий Велетень, з вершини якого відкривається захоплюючий вид на околиці. Приєднуйтеся до нас у цій пригоді та підкоріть вершину Сплячого Велетня! 📅 Дата: на цих вихідних. 🔔 Залишилось лише 1 місце! Не пропустіть шанс створити незабутні спогади!
    1 Reply Last reply
    0
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Так і думала, що треба було в тебе кров взяти 😛
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Доброго дня, чи був хтось у фан парку? Може знаєте чи можна буде купити квитки на місці? Чи тільки онлайн?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Доброго дня, хто заповнював туристичну візу В2 в США? Чи можна не вказувати місце роботи якщо працював там тільки 8 днів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Я була кілька разів в Осередок. Там нормально якщо виходити з автобусу біля музею. Але я першого раза проїхала остановку і встала на Main на південь від Осередку! Думала що мене там зараз вб'ють (я була пару місяців лише у Вінніпезі 😀 Там як у фільмі жахів
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Тому до тебе прийшов після 🌚
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Добре, дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Добре б було вказати. Я заповняв для сім’ї та родини багато аплікацій. Вони перевіряють усе, але ту що один день я б не вказував
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ᅠ ᅠ
    wrote on last edited by
    Так, і ще працював на будівництві 1 день, також офіційно але не памятаю період і назву компанії
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Це була офіційна робота?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    А скільки часу на реальний хайкінг? Дорога займає 8 годин в один бік без зупинок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Не знаю , я був там декілька тижнів тому ,плакав , в неділю поїду до стайнбаху 🌚
    1 Reply Last reply
    0
  • t374964490T Offline
    t374964490T Offline
    Ivanka
    wrote on last edited by
    Можливо тут хтось розбирається в законах Чи не знаєте, що може в Канаді чекати на людину, яка чіплялася до оточуючих під дією галюциногенних грибів? Буде точно суд, але просто цікаво дізнатись, яке саме може бути покарання за такі дії
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Залежно, що ви маєте на увазі під словом чіплялася
    1 Reply Last reply
    0
  • t2097832581T Offline
    t2097832581T Offline
    Kateryna Maarouf
    wrote on last edited by
    Доброго дня! Порадьте дитячу стоматологію.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Чіплялася чим ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Зовсім не моя справа , але …. Ви - постраждала , або??
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Дмитрий Бондаренко
    wrote on last edited by
    У випадку, коли людина зняла одяг до трусів у парку, бігала до оточуючих, розмовляла з ними без їхньої згоди та чіпала їхніх улюбленців під впливом галюциногенних грибів, можливі такі правові наслідки в Канаді: ### Можливі звинувачення та покарання 1. Громадський безлад (Public Disturbance): - Відкрите роздягання до трусів і нав'язливе спілкування можуть вважатися порушенням громадського порядку. - Покарання може включати штрафи або короткий термін ув'язнення, залежно від серйозності порушення. 2. Недоречна поведінка (Indecent Exposure): - Зняття одягу до трусів на публіці може розцінюватися як недоречна поведінка або непристойне оголення. - Покарання може включати штрафи або умовний строк. 3. Напад (Assault): - Якщо людина чіпала інших осіб або їхніх улюбленців без згоди, це може розцінюватися як напад. - Покарання залежить від ступеня фізичного контакту та шкоди і може включати штрафи або тюремний термін. 4. Хуліганство (Mischief): - Якщо дії призвели до порушення спокою або пошкодження власності, можливе звинувачення в хуліганстві. - Покарання варіюється від штрафів до ув'язнення. 5. Вживання та зберігання наркотичних речовин (Drug-Related Offenses): - Використання галюциногенних грибів може бути окремим злочином, залежно від законодавства провінції. - Покарання може включати штрафи або інші санкції. ### Додаткові заходи - Медичне обстеження та допомога: Якщо людина була під впливом галюциногенних речовин і вела себе небезпечно, можливе примусове медичне обстеження або госпіталізація для забезпечення її безпеки та безпеки оточуючих. ### Рекомендації 1. Звернення до адвоката: Якщо людина стикається з юридичними наслідками, важливо звернутися до кваліфікованого адвоката, який спеціалізується на кримінальному праві, для отримання юридичної консультації та захисту. 2. Реабілітація: За таких обставин може бути доцільно звернутися до спеціалістів з питань психічного здоров'я або програм реабілітації для уникнення подібних ситуацій у майбутньому. Для точнішої інформації та оцінки конкретної ситуації найкраще проконсультуватися з фахівцем у галузі кримінального права в Канаді.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags