Українська Манітоба
-
Хей, жителі Вінніпегу! 🏃♂️🏋️♀️ Шукаєте однодумців для спільних тренувань та активного відпочинку? 🤸♂️ Тоді ми чекаємо саме на вас в нашій спортивній групі! 💪 У нас ви знайдете: ✅ Заходи кожного дня; ✅Турніри з різних видів спорту; ✅ Компанію для тренувань у всіх популярних видах спорту; ✅ Можливість підняти свій настрій та енергію; ✅ Шанс познайомитися з однодумцями та знайти нових друзів! Приєднуйтеся до нашої спільноти прямо зараз Не зволікайте! Давайте ставати краще разом! 💥💪🌟
-
Відразу в Україну 😂
-
Ну тому що така от консервативна провінція. «Сільська». В саскачевані така ж фігня. Мене оце «клуби зачиняються о 2:30 ночі і ВСЬО» дуже шокувало, коли я тільки приїхала 😂 Але потім ми приловчилися перед last call брати ще по 2-3 дрінку, ну і успішно досягати стану «в дрова» навіть в такий ранній час як 2 ночі )))) В цілому тут нічного життя нема, і оці «наші люди», шо організують вечірки - супер молодці, і респект їм ❤️
-
Навіть маленький дотик може трактуватись як assault, а тут вже може бути не до жартів.
-
А, цілком можливо, це «не мої» заклади, я не сильно в курсі. Знаю, що бейкеріс розпочинають роботу чи не о 4 ранку, щоб на 7 ранку вже була клієнтам випічка на сніданок. З таким графіком має сенс зачинятися по обіду, мабуть в цьому причина. А може клієнтів немає після обіду, всі поснідали і предвкушають стейки на вечерю 🤷🏻♀️
-
Friendly Manitoba