Українська Манітоба
-
Вітаємо, Joe Bolen! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
У Co-op Store брав колись
-
Common joe joe
-
Треба заряджати ледь ледь тримається з останніх сил 🙂
-
Тиждень Я все ще суржиком користуюсь 😢
-
Фух Буде коротка недільна відпустка Трохи важка, но все ж не на роботі
-
Колись у далекому 2014 , шукали молодь у Луганську , для гарного контракта , праця за рубежем, єдине що потрібно було - знання англійської . Шукали серед свіжих випускників вузів . Не знайшли. Талановитих людей був шалений пул , а ось з англійською - нікого . Для мене ще тоді це був шок . Але молодь та , що зараз - мову знає в рази краще , ніж випускники вузів 2013-2014 .
-
А було щось в місцевих новинах про наш мітинг?
-
Здаємо саблет з 1-го Серпня 1 кімнатна квартира з балконом Адреса 616 Strathcona st (Hillsboro house 6-й поверх вид на басейн ) Pet friendly, swimming pool, gym, security 24/7, cover parking, outside parking Близько автобусні зупинки, торговий центр поло парк, ресторани Ціна 1258+електрика (приблизно 30$) Фотографії можете подивитися на сайті будинку Якщо комусь цікаво пишіть в приватні повідомлення
-
Та я в шоці 😱