Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Босс сказав що подивиться що на Різдво вийде навіть Відноситься нормально, начебто підтримує
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    В safeway бачив, але ціна така, що я краще м'ясо куплю 😄
    1 Reply Last reply
    0
  • t6425563290T Offline
    t6425563290T Offline
    V
    wrote on last edited by
    І набравши умовних 700 балів майже без шансів, бо останній мінімально прохідний 836 і за прогнозами адмінів чату іміграції падати не буде
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Тиждень це дуже крута відпустка . В Манітобі початкова відпустка - 10 днів . Але її не зобовʼязані надавати перший рік роботи , як і бенефіти . Тобто працюєте рік , відпустки нема , ніхера нема , а ось після року вже дадуть 10 днів , на той поточний рік , тобто на другий рік . Так що тиждень відпустки - то ще птиця щастя, так що вітаю з довгою відпусткою 🎉🥳
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    В Україні в рази легше і дешевше отримати магістратуру
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    В университеті в Україні в магістратурі треба було читати підручники, статті англійською? Чи якось можна було цього уникнути і закінчити магістратуру хочаб з нізкими оцінками?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    ми в універі із першого курсу читали різну літературу англійською мовою, особливо нові наукові статті. ну і багато хто захищав дипломні роботи англійською, що було дуже зручно, бо практику майже всі проходили в іноземних компаніях, а тому частина звітності по практиці перетікала прямо у розділ диплому)))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Я в університеті вчив німецьку, чого мені читати статті англійською?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    В Україні сьогодні спекотно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Напевне залежало від напряму магістратури. В нас в 2000-х англійська була в магістратурі лише як окремий предмет.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Так дійсно,ти маєш право працювати 1 рік без відпустки і потім за кожен Місяць дають 1 день відпустки. Я працюю на макдон індастріс і у нас 15 місяців пробний період і потім за кожен 1 місяць відпрацьований 1 день відпустки і того щоб взяти 5 робочих днів відпустки треба відпрацювати майже 2 роки. Ніколи ще таким рабом себе не відчував.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Я тут почитала, ваше обговорення української освіти і зрозуміла що цю тему обговорюють явно далекі від сучасної школи люди. Так, колись було інакше. Але від тоді пройшли десятиліття і не одна реформа. Сучасна школа дуже класна. Так, є вчителі, які не змогли повністю переформатуватися, але ж одну дитину вчить декілька вчителів. Ви знаєте, що критичне мислення - наскрізне вміння Нової української школи? Це означає, що цього не вчать на якомусь уроці, а завдання на його розвиток є на кожному уроці. І методологія навчання англійської тепер інша, в дітей нема от тих ненависних мені словників, де вручну треба писати слово, транскрипцію і переклад, але вони розуміють і можуть говорити англійською значно краще, ніж я в свій шкільний час. Ви не малювали в зошитах з української мови (може і малювали, але за це отримували і від вчителя, і від мами), не читали лежачи на килимку в 4 класі, не обнімали щодня вчителів і т. д. Вибачте, мене трошки понесло, але це тому, що не приємно було читати яка погана українська школа. Вона далеко вже не та, що була 20 років тому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Я мала на увазі не лінгвістів з німецької чи вчителів німецької, а наприклад, соціологи чи державна політика, управління
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    А мені місяці складно запам'ятовувалися на російській, а коли вивчила їх на англійській, то вловила схожість і постійно робила в голові подвійний переклад 😁
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Мені теж чомусь складно не плутати тиждень та неділю. А ще я плутаюсь в місяцях року на українській. То я іноді кажу числами "це було в 10 місяці"
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Я взагалі-то інженер :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Яка спеціальність у вас була в магістратурі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Початкове навчання + інформатика.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1266966802T Offline
    t1266966802T Offline
    Nika
    wrote on last edited by
    Доброго вечора! шукаю безкоштовного бухгалтера, який допоможе з податковою декларацією за минулий рік, доходів не було, все по нолям. Були у Вінніпезі 1 міс та поїхали з Канади. Наразі повернулися. Декларація потрібна для багатьох інших документів зараз. Навіть для WINPASS. Заздалегідь дякую за контакт
    1 Reply Last reply
    0
  • t1000217995T Offline
    t1000217995T Offline
    Людмила Олексієнко
    wrote on last edited by
    Оксано, зараз теж досвід навчання в школі є різний: трохи тригернуло Ваше про малюнки в зошитах, бо моя 9-річна донька вибігала до мене в сльозах зі школи після уроків, бо вчителька покреслила її малюнки в зошиті з математики на полях і понаписувала знаків запитань під ними, типу шо це таке???. Коли діти робили вдома більше завдань, ніж домашку, отримували зауваження через це, бо треба чітко виконувати іструкції, а не займатись самодіяльністю і т.д. Середня і старша школа - в першу чергу перевантаженість класів і навантаження вчителів, які по 2 і більше ставок змушені брати, бо не вистачає вчителів. Класна керівничка сина 9-класника казала, що в них до 10 уроків щодня, в кожному класі до 40 учнів, тут за всього бажання не зможеш творчо проводити уроки, застосовувати індивідуальний підхід. Досвід свіжий, ми 3,5 міс як з України
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags