Українська Манітоба
-
Вітаємо, Алёна! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В Україні ми жили надто добре та не цінили цього) Це той час коли 10 відправлених резюме це 11 співбесід, бо якийсь HR працює на стороні та передав твоє резюме ще кудись🤣
-
Звісно ж немає, бо немає кому працювати і всі шкеряться від тцк чекаючи коли увесь цей треш закінчиться, і вони спокійно зможуть виїхати за кордон до своїх дружин з дітьми.
-
Да не сказав би, місць роботи все менше, багато компаній закриваються або скорочують штат. Вот де роботи багато так це фізична для чоловіків, але ніхто не хочу за 20к гривень полізти в бусік😿 Там навіть жінок вже щемлять, хто з професіями яки підпадають под військовий облік😢
-
Вітаємо, Anna Anna! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, ...! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Завжди вважав шо .. то власне центр майже )
-
Та це звичайна практика тут. Пам'ятаю, коли тільки заселявся, пішли новосілля справляти. Після двух годин ночі, не знайшовши пригод на дупу відкритих закладів, пішли до дому, а там закриті парадні двері. Після декількох хвилин невдалих спроб, намагаючись відкрити їх маючи один ключ від квартири та другий від поштової скриньки, побачив що хтось дивиться на мене, це була дівчинка секюріті десь 1,50-1,60м с капелюхом. Коли вона побачила, що я на неї дивлюсь, то різко пішла кудись 😂 Після того як я дотямив, що в мене ще є електронний ключ, все ж таки відкрив двері, але дівчини вже не було 😄