Українська Манітоба
-
На ці питання людина зазвичай відповідає коли заповнює аплікацію перед подачею резюме (колір шкіри, стать, мова, міграційний статус, необхідність релокації) Тобто так чи інакше зазвичай компанії отримують необхідно інформацію. На мою думку цього точно не треба в резюме.
-
Це зайве так само, як й зайве рівень англійської мови. Це те ж саме, якщо в Україні писати в резюме, що знаю українську та є посвідка на постійне проживання. Навпаки, мені здається це відштовхує роботодавця читаючи це. Честно кажучи, це не перший випадок коли в Манітоба старт дивні речі рекомендують. Бачив як там роблять резюме, де основний акцент робиться на скіли, а не на досвід роботи. тобто починається з цього й займає більшу частину резюме, і це навіть якщо у людини непоганий є досвід. Головна ціль - впихнути туди все, що вимагається у вакансії, щоб AI пропустив. Для цього навіть надають доступ для веб сайту, який перевіряє 🤷♂ Я взагалі не уявляю, що таке резюме хтось буде читати.
-
Я б точно таке не додавав, особливо в шапці. Ніколи такого не бачив, це не є професійно, на міг погляд. Роботодавець, якщо розглядає релокейшн, сам це вкаже О, ще прикол бачив... пишуть в шапці, що прибув по cuaet та адресу повну (з номером квартири та постал код) 🙂
-
Ну в Україні зараз таки і треба вказувати про українську мені здається) Дуже багато людей її не знають майже, при цьому працюючи на посадах керівників у гос корпораціях чи навіть викладачами у університеті😁
-
Бачив досить. Наприклад, Canada Life, Scotiabank та купа інших компаній не надають підтримки в імміграції. Мається на увазі, що вони не роблять LMIA. Однак, якщо для провінційної програми, то з таких компаній береться просто employment verification (не вказуючи причину для чого) - і цього досить.
-
Підкажіть як правильно заїхати в аеропорт і забрати людину. Киньте точку на мапу, якщо знаєте.