Українська Манітоба
-
Золота медаль Фехтування 😜🔥
-
Все добре Ви не вихвалялися, але трохи показали що Ви зірець, і знаєте єдиний шлях Є люди що роблять те саме і можуть виплеснути емоції (як посміли!!!) Є люди що тільки пожалілися та здалися (не кажу що цей шлях для мене, але я не маю права їх засуджувати і вчити) Дуже багато вчителів от таких Якщо що я без наїзду
-
Ну справжнісінька сімья! Тут знайдеця в добра мама, яка пожаліє, і дуже строгий папа, який пенделч під зад дасть! Усе як потрібно! Ми усі різні, і кожен завдасть такої собі мотивації на усі лади👍 іноді і поплакатися треба, а іноді допомагає і коли тебе за плечі потрусять! Усе добре!
-
Чому тільки 3?)🌚
-
Я приїхав з України, працюю водієм та вантажником. Зробив багато помилок, довго сидів без роботи, мій баланс був нульовий. Але потім знайшов роботу і ось вже більше року працюю. Ціную свою роботу, якою б важкою вона не була. Поставив цілі і йду далі. Я все ще роблю помилки, але намагаюсь вчитися на них і робити висновки. Нікому не потрібні мої проблеми, і це нормально. У якому місці я якось хвалився своєю роботою і т.п.?