Українська Манітоба
-
Мені що додають а от в мене ще і сім'я і про них треба дбати А чого ти ось один счастливий і ниєш А я просто ж ділюся Я справді вважаю що я в ненайгіршій ситуації
-
Згоден, летять з вікон наче недопалки. Допомога потрібна, але у чатах цю проблему не вирішити нажаль. Є служби, є професіонали
-
А ще є багато таких які б залюбки приїхали до Канади але ж соррі кордони закриті…. Тому так, не всі на війні
-
Чоловіче, багацько с тих людей тупо скиглять. Проблеми мають властивість вирішуватись насамперед, а не на вуха падати людям. У Канаді немає проблеми вимушеної еміграції, бо ніхто нікого тут не змушує жити- від слова взагалі. І не про вовчар ауфних річ як на мене, а у тому що людина має зрозуміти, що як раніше вже не буде і змінюватись під нові умови. Щасливе життя не для всіх, для когось бути нещасливим- це шлях.
-
Ні, не всі, є багато хто працюючи підтримує економіку України…
-
Вчора наш родич тікав від тцк, хлопцю 25 років… йшов собі спокійно на роботу а тут бус підʼїхав.. слава Богу втік
-
Сказати хлопчику в 20 років - повертайся до батьків, на війну, нехай тебе там вбʼють?
-
Цей план крутий, коли ти в нормальному стані. Коли людина в депресії, вона думає інакше(
-
У любителів понити у психологів зараз згорить срака