Українська Манітоба
-
Ну більше то так, але думаю якщо дивитися у процентному співвідношенні картина буде не така приємна. Ну і виходячи з цього стає зрозумілим, чому по статистиці Вінніпег є одним з найкримінальніших міст Канади
-
Чесно, не пам'ятаю. Були в деяких. Але була біла в пакеті і рожева ( от рожева дорога). Ми ще думали що ціна за кіло, а чеку то була повна ціна за 1,8кг. Десь біля 2х доларів. А рожева 5 з чимось.
-
В Торонто їх ще більше насправді, бо місто більше. То там, то сям стоять палатки, люди сплять в переходах, накрившись, якимись веретами. В Кіченері, наприклад, концентрація, певно, більше, ніж у Вінніпезі. Там ціле наметове містечко, а місто в 4 рази менше, ніж Вінніпег. У Вінніпезі ви бачите максимум кілька сотень безхатьків або addicted. Ну хай під сотню на Portage Ave в районі Portage Place, хай ще дві сотні на Мейн Стріт між Логан та Інкстер. Ну і нехай ще сотня ночують десь в палатках під Законодавчими зборами та вздовж Ред Рівер в центральній частині. Тобто, 400-500 максимум ви побачите за день. На місто з населенням 750 тисяч. У 2021 році у Вінніпезі нараховувалось близько 1200 безхатьків. Усього. Для прикладу, у Лондоні, Онтаріо, місті з населенням 420 тисяч, зараз близько 2300 безхатьків. І тут їх концентрація в центрі набагато вища, ніж у Вінніпезі. Я це бачу на власні очі. У згаданому мною місті Кіченер, де 240 тисяч населення, близько 1000 безхатьків. Оттава має близько 1200-1300 безхатьків. Оттава - місто більше, ніж Вінніпег. У Торонто кожного дня понад 10 тисяч людей сплять просто неба. Торонто отримало назву The Homeless City, до речі. У Ванкувері приблизно 4000 бездомних було ще років 3-4 тому. Зараз їх більше
-
Картоплю брали майже за 2, але в пакеті 1,8кг. Біла смачна картопля.
-
Навіть повна ціна 10
-
Не 300 гр. Навіть якщо взяти ціну 30-40, то у інших великих містах ціни будуть явно не вище, сам бачив костко/волмарт у Торонто і тут
-
Ціна вказана за кілограм, а ви говорите за 300 гр. фасований
-
У волмарті брав дві величезні палки сиру за 8-10 баксів, мені на бутерброди на 2 тижня хватило, я не знаю чесно кажучи де такий сир ви знайшли
-
Сир 30-40$?)) це що 50 кг сиру ви побачили?
-
Чесно кажучи ні в Вроцлаві, ні в Варшаві, ні в Празі, ні в Парижі, ні навіть в Торонто не бачив саме таких скупчень як тут