Українська Манітоба
-
Ну то до імміграційного чату) Але коротко кажучи, якщо здали тест на відповідний рівень, то отримали більше балів, то теоретично більше шансів швидше отримати ПР
-
Мені треба 7 по всім пунктам 😂🥲
-
Бо я тут сиджу чекаю копр і думав що встигну записатися на зимовий семестр uom, а тут упс, треба 6.5 ielts academic Треба було раніше дивитися, все через попу в мене 😂
-
А на кого вчитися хочете?
-
Ну ось я так думаю що мені навіть с Wes поспішати не треба, бо я свій спікінг не підтягнув (єдине що завалив на 6), а тут можливо ще академік здавати, то те ще не скоро 😢 Про ПР взагалі мовчу, хоч би наступного року отримати 😁 Так що повірте, в Вас все норм Ось кто задніх пасе 😜
-
Хочеться computer science, технічна освіта є, але якось роботу не вдається знайти Більше хочеться в університет для connections and networking
-
Дуже сподобалася стаття. Я особисто вважала що люди ввічливі бо холодно і людей мало відносно території. І треба в таких умовах вижити. На середині статті аж захотілося вийти заміж за канадця, але в кінці зрозуміла, що краще за людину з моєю ментальністью 😀
-
А то дивлюся на ютубі відео типу: "Ну я була вчителькою навчальних класів, мені набридла ця робота, я подивилася відео на ютубі по software qa і за тиждень вже мала remote job" А ти такий сидиш з технічною освітою, курсами, сотнями висланих резюме без відповіді: 🗿ок І змушує задуматися, може щось там в тій вищій освіті все ж таки є чого я не знаю, навіть якщо ця освіта не в relevant field
-
Exactly what I am thinking about 👍 Знаю що хочу вчитися, якось розвиватися бо пасу задніх, просте начебто запитання - ок, вперед, отримайте, але яку? І який такий ну може айті бо пишуть що все ще поважна галузь де знайдеш роботу І такі начебто успішні кейси І тут же от такі кейси що з такою ж спеціальністю рік роботу не знайде І я такий......
-
Та ні все ок з вищою освітою але вона більше для себе,а пошук роботи і заробіток грошей це трохи про інше.
-
Можна звичайно сказати що так файно ковбаску різати на тому пластиковому дипломі,але інколи я сумую за студентським життям
-
Робота в банку. Іншими словами - помічник фінансового радника. Не знаю чи беруть на цю посаду людей без досвіду роботи в канадському банку, але можна пробувати. ca.indeed.com/viewjob?jk=998899333792b31a