Українська Манітоба
-
В перший час сума завжди падає, рости почнуть пізніше)
-
Як пояснили мені едвайзери з якими я працюю - якщо твій time horizon менше 5 років - то твій вибір - GIC. Я теж хотіла інвестувати, але мене відрадили цим.
-
Дякую)
-
де взяли?
-
Вітання! Відгукніться, будь ласка, хто у Вінніпезі працює онлайн дистанційно? Дякую!
-
Не знаю, відправляла рік тому Canada post документ до Харкова. Без питань з трекером ~25$ йшов місяць (4 тижні) Прийшло на укр пошту, я прошляпала та не вказала номер телефону, але там пішли у відділення та все отримали (по трекеру слідкувала, що було передано до місцевої пошти)
-
Та ніби це як інвестиції.. вони нікому нічого не винні ) можуть як рости так і падати .. найбільша вірогідність шо видимий ріст буде на протязі декількох років. 5-10. Місяць -рік це не показник ( це в моєму уявленні так . Знавці мене поправлять )
-
Стосовно TFSA підкажіть,будь ласка. В мене managed аккаунт з мінімальним ризиком. Але кошти невпинно потроху, але стабільно падають, замість того щоб рости. Що я не так зробила? Взагалі може бути таке? Бо вони ж повинні наче рости ( хай на цент) але не падати .
-
Підкажіть, будь ласка, Meest Canada має якісь суттєві переваги перед Canada Post? Всі три відділення Meest у Вінніпезі розташовані в самому серці North End (мабуть, є якась логіка вибору цієї сакральної локації, але вона неочевидна). Тим не менш я знайшла купу відгуків про відправку в Україну через Meest і 0 відгуків - про відправку Сanada Post. Вперше відправлятиму щось в Україну, хотілося б відправити з найближчого офісу СР і не морочитись мандрівками на північ, does this make sense?