Українська Манітоба
-
Я чесно не хотів починати наново Вертайтесь до інвестицій та економіки 👀
-
Тільки прочитав про 6 крадіжок за день в 7/11. Іду з роботи, зайшов в 7/11 на Keewatin/Logan поповнити проїзний. Картина: 2 місцеві чуваки, один з коктейлями в руках, інший з чіпсами та іншим, біля каси добирають продукти і виходять як так і треба. Працівник магазину їх весь цей час просто знімає на телефон. Вони далеко не пішли, сіли обідати за магазином... Будуть красти поки будуть безкарні. Мабуть, і на вечерю завітають
-
Вчора балакала із вчителькою. Каже, що безпечно працювати тільки з дітьми молодших класів, або середніх, які ще на голову не переросли її. Бо коли підходить кільки діток на голову вище, то вона сильно не почувається в безпеці і це стресфул. Підняття зп - це дуже приємно, як і гарні обіди з соком. Але потім ті діти вертаються в своє житло, наслідування поколінь робить своє. Коли людина не бачить просвіту і інших можливостей.
-
Скажу ще одну непопулярну думку, але це буде до тих пір, поки людство не зробить АІ який буде керувати всіма процесами. Поясню: 1. Все довкола стає складніше і складніше. Якшо 100 років тому просто читати/писати це було досягнення, то зараз багато хто для приколів робить твердопаливні ракети у себе вдома. Нещодавно бачив відос як чувак в гаражі збудував промисловий охолоджувач для виробництва рідкого нітрогену в гаражі. Інший чувак просто друкував процесори… 2. Кількість людей збільшується. Всі ці 2 фактори ведуть до того, що все складніше і складніше контролювати ці системи. Вже зараз потрібно розуміти і контролювати дуже великі обʼєми інформації на основі якої треба приймати рішення. Нещодавній обвал ринків і чому це сталось в США тому є доказом. Саме на цих спостереженнях я базую свою думку про те що «бульбашка лопне»
-
Blackrock чи vanguard чи statestreet - не лопнуть - це все conspiracy theories щоб набрати кліків в соц мережах
-
Це я так гадаю про відоси, що ось ось блекрок лопне і тоді всі будинки будуть за ціною оренди зараз?