Українська Манітоба
-
Я це зрозуміла, і теж кажу саме про вузьконаправленного спеціаліста, бо різниця дійсно дуже велика 🤔
-
Я запитала, чи не дорого це саме для ендодонтиста) звичайний прийом у стоматолога - це $90-100, мені просто було трошки несподівано, що різниця в ціні прям натурально в 5 разів
-
Просто ви запитали, чи не надто дорого це 450 баксів за консультацію і тут сказали, що ціна не буде як у звичайного стоматолога , то значить є і такі ціни, просто треба заздалегідь питати вартість послуг )
-
Як ви робите такі висновки?) ні, ціни відрізняються, звичайно, але до всіх ендодонтистів хтось направляє, не тільки до найдорожчих. Мені просто пощастило, мабуть 😁 Але я вже подзвонила в свою клініку і попросила переробити рефер до іншої ендодонтичної клініки, куди просила зробити з самого початку, але вони щось наплутали. Побачимо)
-
Значить то стандартна ціна за консультацію, тепер усі в чаті будуть знати 😁
-
І направляє до самого дорого 🤦♀️😂
-
До ендодонтиста направляє звичайний дантист, до нього не можна зайти з вулиці)
-
Думаю, з цього він віддав 40% податку, 40% на студентський кредит, ще щось техніку і собі на морозиво лишається)
-
Скажіть , будь- ласка, назву клініки, щоб туди не ходити 🤔
-
Прийняв одного пацієнта в день і додому 😄
-
Ну, я була готова, що ендодонтист - це і буде дорого, але мені теж здається, це трохи ту мач)
-
Здрастуйте. Шукаю роботу розробника терміново (завод фабрики або будівництво, можливо будь-які інші варіанти). З мовою на жаль проблема. Буду вдячний будь-якій позитивній інформації.Вінніпег
-
Так, це спеціаліст з лікування каналів
-
Скажіть, будь ласка, $460 за консультацію у ендодонтиста - тільки консультацію, без лікування - це нормальна ціна?