Українська Манітоба
-
В групі дозволено рекламувати послуги, але раз на місяць. Будь ласка, створіть окрему групу про екскурсії, або сторінку на ФБ, і рекламуйте свої послуги раз на місяць, як всі. Повідомлення, які рекламують нові види екскурсій щоразу, як ці екскурсії зʼявляються (частіше ніж раз на місяць), будуть видалятись.
-
Привіт, друзі! Хочу поділитися своїм досвідом. Нещодавно я виготовив доручення на продаж нерухомості в Україні. Усе зробив дистанційно: підписав документи з нотаріусом по відеозв’язку тут, у Канаді, відправив їх поштою, і вже за тиждень отримав апостиль. Це організація, яка займається професійним перекладом, апостилюванням, нотаріальним завіренням будь-яких документів. Якщо комусь цікаво, можу поділитися контактами людини, яка це все організувала — швидко, зручно, надійно і недорого. Велика перевага в тому, що все можна зробити дистанційно, без необхідності шукати нотаріуса чи їхати кудись, щоб поставити апостиль. Це в рази дешевше, ніж летіти в Торонто особисто.
-
Вітаємо всіх!!! Ми раді запропонувати вам цієї неділі цікаву екскурсію по одному з найцікавіших та історичних районів міста Вінніпег. Це район Saint Boniface. Історія цієї частини міста просто вражає, а кількість старовинних споруд , памʼяток та будівель вас приємно здивує. Цю екскурсію ми вирішили провести пішки , без велосипедів, тому вигадати причину та відмовитись вам буде дуже складно…Початок екскурсії об 11.30, подорож буде тривати близько трьох годин. Після екскурсії буде можливість всім бажаючим зібратися на піцу та лимонад або морозиво. Запрошуємо батьків з дітьми від 6 років. Або якщо ваші дітки зовсім маленькі то ОБОВʼЯЗКОВО передбачте все необхідне для вас зазделегідь!!! Місце зустрічі тут maps.app.goo.gl/sXcWwQsbfE9xnVah7 Пізнавайте Канаду разом з нами!
-
І у вас на англійську не переключено Я забув як я це зробив 👀
-
Intermediate English Начебто він, бачите
-
Весело Це тільки частина, але там вже доволі великі частини як радіо, тільки слухати уважно. Тобто хоч не елементарний рівень, погратися можна 😂
-
Там можна додати В мене був старий курс, що надоїв, фігня
-
За покажу завдання
-
Тааак Англійська на англійський
-
Ну Ви зрозуміли, там же дві мови обираєте На якій ви вчите, типу рідна І яку вчите От я переключив на англійську, на ній вчу французьку та українську, на цьому тижні мені запропонував новий Бо в мене англійська була давно ще на російському