Українська Манітоба
-
Я дзвоню туди на постійній основі 😁 майже кожен день. Ще б трубку хтось брав. Там ні автовідповідача немає, і ніхто не бере трубку. Ото 3 рази підняли - сказали не набирають. Також моя подруга є пацієнтом у Андреа. Вона тиждень тому була в неї на прийомі , питала - не приймає.
-
Ось тут також приймають і є нові лікарі: trucaremedicalclinic.ca
-
Ну значить на мене забили 🤷♂️
-
У всіх знайомих канадців відправляють регулярно на «чекапи». Тут пр/чи громадянство нідочого. Ви маєте ті ж самі права як і усі інші
-
Також було дуже погано,схудла так само,пішли в емердженсі,сказали що сильний біль.Лікар оглянув ,взяли усі аналізи і призначили МРТ на ранок.Також поставили обезболюючі капельниці.Довелося провести ніч у емердженсі,зате не прийшлося чекати рік на МРТ.
-
@Just_Karyna це мабуть тобі також
-
Family doctor finder: medigroup.ca/find-a-doctor/?gad_source=1&gbraid=0AAAAACcUHcBZ_Dl7B71UE2-vTdkFZsW3v&gclid=EAIaIQobChMIrqSD_-OriAMVzNDCBB21xAhiEAAYASAAEgJ7tvD_BwE www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/index.html
-
Мій хлопець робив місяць тому річний чек ап. Кров здав, і це все. Я потім питала, так що там твої аналізи. Він каже - не знаю, ніхто не дзвонив, значить все ок. Я була здивована що навіть не подзвонили. Але то таке.
-
Ну тепер буду знати. Дякую
-
У нас лікар відразу робить follow up що розповісти про аналізи. В кого як
-
Ні, і physical чек, мірання ваги, тощо, там є протокол як пан Вес писав