Українська Манітоба
-
Раз у 3 роки якщо немає інших скарг
-
Передбачається. Сімейний лікар його і робить (загальний огляд). Мені норм, що це робить сімейний, мені не потрібен окремий гінеколог. Але мій сімейний мене колись питав на початку, чи я ок, що він буде мене оглядати, чи треба лише щоб гінеколог, і може взагалі лише жінка? Я сказала, що мені пофіг. Але теоретично така можливість, мабуть, є, ніколи не цікавилась детально.
-
Springfield Heights Medical (204) 808-9221 g.co/kgs/Qa1sk6q
-
Хто живе в North Kildonan - ця клініка вже третій місяць має об'яву що набирає нових пацієнтів.
-
Хм, а у мене так: ресепшен присилає направлення на аналізи (кров і сеча) десь за кілька тижнів до призначеного апойнтменту. Моя відповідальність - піти в лабораторію і здати все це мінімум за кілька днів до апойнтменту. Потім приходу до лікаря, у нього як раз результати з лабораторії свіжі, ну і ми спілкуємось
-
Щорічний аналіз в основному рекомендують після 40 років. До того хіба самі скажете чи є якійсь передумови для цього. Однак, це все відповідальність людини слідкувати за цим. Жінкам кожних 2-3 роки поштою автоматично надсилається повідомлення про огляд у гінеколога та певні аналізи.
-
Виглядає як у неї якийсь бухий сусід любить джой райд, бо машина не виглядає як 1й кандидат для викрадення 😅 Або на ній вони тренуються 😂
-