Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t1633928815T Offline
    t1633928815T Offline
    Tanya
    wrote on last edited by
    Я інколи в інстаграмі натрапляю на відео мамочок, що народжували в США, там де вони шарять свої рахунки за пологи, і офігіваю. Звісно більшість покриває страхування (якшо воно є), але пару тисяч зі своєї кишені теж прийдеться віддати. А без страхування якшо потрапити в емердженсі - то потім всім селом збирати на покриття рахунку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Тут раз на 2 чи 3 роки. Вам приходить повідомлення від Manitoba Health
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Дмитро, ну ви ж розумієте, що це не має сенсу :) берем просто самий мінімум: ЕхоКГ + УЗД (незрозуміло, однієї зони чи всіх, нехай навіть всіх, хоча це сумнівно) $1200 + $900 + аналіз крові на множинні показники ще нехай припустимо $1500 (думаю, що навіть більше, якщо робити декілька панелей) - $3600. В Польщі цей набір коштуватиме $45 + $80 + $300 = $425. І це мінімальний набір досліджень, які не є повноцінним чекапом. У Варшаві є клініки, які мають пакетні пропозиції чекапів з повним комплектом аналізів+УЗД всієї людини+ЕКГ з ЕХО+ще щось супутнє за приблизно $500 CAD. Це я зараз не до того, що «а от у них добре, а у нас погано, хіба це не жахливо», ну просто обʼєктивно євротріп медичний має більше сенсу навіть за наявності американської візи
    1 Reply Last reply
    0
  • t2091838758T Offline
    t2091838758T Offline
    Iryna
    wrote on last edited by
    Так, але його роблять в Канаді раз на 3 роки. За той період вже може що завгодно статися.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    В Манітобі аналогічно все.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    По тур візі у США страховка не діється. Ну окрім звичайно на екстреної туристичної. Були випадки коли люди приїжджали в США по тур візі оформлювали страховку звичайну народжували а потім їм був бан на виїзд до США.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Сімейний лікар вам ПОВИНЕН назначити цей тест, і в Торонто і тут мені його назначили в перший мій прийом у сімейного, в Онтаріо взагалі раз на рік приходить лист від провінції з нагадуванням про здачу цього тесту.
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    5, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (20 сек) Powered by 1inch Network
    1 Reply Last reply
    0
  • t355781624T Offline
    t355781624T Offline
    🍉0100111011010🍉
    wrote on last edited by
    200 баксів це ціна аналізів в Україні, тому ніяких проблем. Але не за 1 аналіз 200, бо то тоді 15-20 тисяч буде😺
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    аналіз крові на множинні показники - це ви робите в Манітобі хоч щороку безкоштовно. Приходите до сімейного або walk-in і кажете, що хочете здати щорічний розширений аналіз крові - і вам дають направлення. Я про те, що необов"язково летіти до Європи, якщо є опція хай за 1200-2000 у Гранд Форкс. Подорож до Європи буде дорожчою, ніж 2000 доларів
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Не тільки в Канаді, я жила в іншій країні колись, там теж раз на 3 роки, напевно якийсь міжнародний протокол, але я думаю що в сімейній історії були певні випадки то можна просити і частіше
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Якщо справа в одному МРТ і ситуація гостра - безперечно, так. Множинні показники, які я мала на увазі - це не тільки розширений загальний аналіз крові, але і гормональні панелі, якщо сімейний лікар направляє і на них і для цього не треба мати очевидні симптоми, це прям супер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    В Україні мінімальна зарплата US $195, а середня зарплата US $390. $200 за аналізи - це можуть дозволити не всі люди собі. Я вже не кажу про пенсіонерів, які отримують мінімальну пенсію у 57 доларів. Офігенно, мабуть, розмірковувати про це, коли на канадському рахунку кілька десятків чи сотень тисяч доларів. Чи приїжджаєш до України з кредиткою з лімітом на півсотні тисяч доларів і почуваєшся королем, так?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Як добре, що ні українські політики, ні українські лікарі не керують в Канаді )))
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    А в Україні не однакові державні умови? Є поліклініка і сімейний лікар, просто туди ніхто не хоче ходити, бо є і недержавні. Був би вибір в Канаді, і тут був не ходили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Саме так. Однакові державні умови для всіх, а не як в Україні. Якщо ти не хочеш канадської медицини, маєш гроші - їдеш в США чи деінде. Жодних проблем
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anya
    wrote on last edited by
    Так в Україні якраз є безкоштовні лабораторії 😁😁😁 і є вибір куди йти, в Канаді ти навіть якщо заробляєш, це тобі не сильно допоможе, так само сидітимеш чекатимеш півроку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Alla
    wrote on last edited by
    Ой це точно, я все відкладувала лікування щитовидної залози в Києві бо там були якісь дурні гроші за лікування, а в Канаді все швидко і безкоштовно 🤗
    1 Reply Last reply
    0
  • t1309237377T Offline
    t1309237377T Offline
    イリヤ ویندور
    wrote on last edited by
    І в чому тут була різниця?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Andrii
    wrote on last edited by
    А хто знає в 25 році буде можливість отримати ось цю страховку. www.canada.ca/en/services/benefits/dental/dental-care-plan.html Але якщо в мене є бініфіти від роботи то я не зможу її отримати?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags