Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 204.3k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Але ж і для українців це незручно? Наприклад ви летите з Канади- квиток на літак треба брати наперед щоб була хороша ціна. Але якщо не зможете потім забронювати квиток на поізд- то проживання у Австрії буде дуже дороге. Назад ще складніше- якщо пропустите свій рейс- пере бронювання дуже коштовне. Як це допомагає українцям?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Для українців це якраз краща можливість, аби легше купити квитки. А т.я. основний потік роблять саме українці - то і під них вибудовується система. Ці ж потяги зʼявилися не так давно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Справа в тому, що це українці їздять додому, до родини і назад на роботу в Європу. Плюс з України їдуть провідувати тих, хто працює в Європі. Виїхали мільйони людей. А поїздів і можливостей не вистачає, щоб покрити цей попит. Безпечно чи небезпечно то не питання для українців, що хочуть провідати своїх, що живуть вже більше двох років під постійними обстрілами, без світла і т.д. - і навпаки - їздять до родичів і повертаються назад.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Напевно... але це дуже незручно і дивно чому? Не так багато людей зараз зважаються їхати до України чи інвестувати там. Ризик для них величезний, Канада на разі навіть на страхує ризики. Чому ще й Україна так це ускладнює з квитками?
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Тепер Укрзалізниця може сповістити про наявність квитків, а авторизація через Дію все-таки сповільнює тих перекупів… Тепер навіть на той невловимий потяг Київ-Варшава більш реально квитки взяти 😅
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так, на жаль доїхати поїздом не так і легко. З Перемишля поїзд не такий уже і комфортний, на жаль( І знову ж таки, навіть у кого Дія, це не просто купити квиток на прямий поїзд. Це треба сидіти, чекати відкриття продажу, або о 8 чи 9 ранку по Україні, і якимось дивом молитися щоб купити квиток
    1 Reply Last reply
    0
  • t530983672T Offline
    t530983672T Offline
    Greg
    wrote on last edited by
    На заправках (де яких ) та мийках стоять компресори колеса підкачати за $$
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jean
    wrote on last edited by
    KAL Tire.
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Аби взагалі простіше - то можливо хтось із України або тут через Дію зможе придбати ті квитки
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Дякую. Про автобуси знаю, без проблем купувала мамі не раз. Чекати 20 днів перед тим, і ризикувати... квиток не для мене, їде людина інвестор до України, я пробую це зробити максимально просто для нього. Але так виглядає що просто не буває....
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Та отож, і я це все пробувала- нічого з того не виходить. Тому і питаю чи хтось реально сам купував
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Львів тут не може показувати, тому що це австрійський сайт, а в буквальному сенсі міжнародні квітки на потяги в Європі не продаються навіть в касах: завжди дається квиток до останнього міста всередині країни, а в першому місті сусідньої країни квиток подовжується працівником залізниці цієї країни. Як купити такий подовжений квиток онлайн, я не знаю. Поїзд з Відня, який їде в Україну, має наступну після Відня зупинку вже в Угорщині, тобто тут взагалі без варіантів. Спробуйте чат-бот, я перевірила, там є міжнародні рейси t.me/Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Про Відень я не підкажу, не знаю. Але я особисто купувала квитки, знаходячись у Польщі через додаток Укрзалізниці (нова версія). Це було у липні. Перемишль-Київ без Дії. На Львів теж пробувала, але не було місць. Квитки на міжнародні рейси можна придбати максимум за 20 днів до дати відправлення, і досить швидко квитки розбирають. На прямий з Варшави так, не можна купити без Дії, але з Перемишля чи Хелма можна. До Перемишля я добиралася з Варшави FlixBus (купувала квиток через їх додаток). На прямі поїзди (з Варшави до Києва, наприклад, прямий) практично неможливо купити квитки, їх розбирають за хвилини з моменту відкриття продажів на потрібну дату. Тому навіть хто і з Дією - то ще той квест купити квиток.
    1 Reply Last reply
    0
  • t612916738T Offline
    t612916738T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Дякую!!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Fukumoto Fitness 50 Burnett Ave
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Взагалі Львів не дає? Що ви вибирали як кінцеву зупинку?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Я саме про Відень питаю. Можливо інші правила з Польщі? Ви купували квиток online з Польщі до України? Який сайт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t612916738T Offline
    t612916738T Offline
    Александра
    wrote on last edited by
    Усім привіт. Порадьте, будь ласка, де у Вінніпезі є жіночий бокс? Потрібно скинути адреналін)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Було біля 50, п'ять шість років назад, тому я й перейшов на шини костко, як на мене то забагато залатати дирку, але можливо такі ціни
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Я щось трошки не зрозуміла. Не знаю, можливо це з серпня якісь зміни, але в липні я купувала квитки з Польщі в Україну і назад без Дії. Жодних проблем, квитки були саме з пересадкою. Варшава - Перемишль - Київ. Так само до Львова з Польщі через Перемишль чи Хелм було теж без Дії. Якщо вам не принципово з Австрії, може спробуйте з Польщі.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags