Українська Манітоба
-
Але ж і для українців це незручно? Наприклад ви летите з Канади- квиток на літак треба брати наперед щоб була хороша ціна. Але якщо не зможете потім забронювати квиток на поізд- то проживання у Австрії буде дуже дороге. Назад ще складніше- якщо пропустите свій рейс- пере бронювання дуже коштовне. Як це допомагає українцям?
-
Для українців це якраз краща можливість, аби легше купити квитки. А т.я. основний потік роблять саме українці - то і під них вибудовується система. Ці ж потяги зʼявилися не так давно
-
Справа в тому, що це українці їздять додому, до родини і назад на роботу в Європу. Плюс з України їдуть провідувати тих, хто працює в Європі. Виїхали мільйони людей. А поїздів і можливостей не вистачає, щоб покрити цей попит. Безпечно чи небезпечно то не питання для українців, що хочуть провідати своїх, що живуть вже більше двох років під постійними обстрілами, без світла і т.д. - і навпаки - їздять до родичів і повертаються назад.
-
Тепер Укрзалізниця може сповістити про наявність квитків, а авторизація через Дію все-таки сповільнює тих перекупів… Тепер навіть на той невловимий потяг Київ-Варшава більш реально квитки взяти 😅
-
Так, на жаль доїхати поїздом не так і легко. З Перемишля поїзд не такий уже і комфортний, на жаль( І знову ж таки, навіть у кого Дія, це не просто купити квиток на прямий поїзд. Це треба сидіти, чекати відкриття продажу, або о 8 чи 9 ранку по Україні, і якимось дивом молитися щоб купити квиток
-
Аби взагалі простіше - то можливо хтось із України або тут через Дію зможе придбати ті квитки
-
-
Львів тут не може показувати, тому що це австрійський сайт, а в буквальному сенсі міжнародні квітки на потяги в Європі не продаються навіть в касах: завжди дається квиток до останнього міста всередині країни, а в першому місті сусідньої країни квиток подовжується працівником залізниці цієї країни. Як купити такий подовжений квиток онлайн, я не знаю. Поїзд з Відня, який їде в Україну, має наступну після Відня зупинку вже в Угорщині, тобто тут взагалі без варіантів. Спробуйте чат-бот, я перевірила, там є міжнародні рейси t.me/Ukrzaliznytsia_Tickets_Bot
-
Про Відень я не підкажу, не знаю. Але я особисто купувала квитки, знаходячись у Польщі через додаток Укрзалізниці (нова версія). Це було у липні. Перемишль-Київ без Дії. На Львів теж пробувала, але не було місць. Квитки на міжнародні рейси можна придбати максимум за 20 днів до дати відправлення, і досить швидко квитки розбирають. На прямий з Варшави так, не можна купити без Дії, але з Перемишля чи Хелма можна. До Перемишля я добиралася з Варшави FlixBus (купувала квиток через їх додаток). На прямі поїзди (з Варшави до Києва, наприклад, прямий) практично неможливо купити квитки, їх розбирають за хвилини з моменту відкриття продажів на потрібну дату. Тому навіть хто і з Дією - то ще той квест купити квиток.
-
Дякую!!
-
Усім привіт. Порадьте, будь ласка, де у Вінніпезі є жіночий бокс? Потрібно скинути адреналін)
-
Я щось трошки не зрозуміла. Не знаю, можливо це з серпня якісь зміни, але в липні я купувала квитки з Польщі в Україну і назад без Дії. Жодних проблем, квитки були саме з пересадкою. Варшава - Перемишль - Київ. Так само до Львова з Польщі через Перемишль чи Хелм було теж без Дії. Якщо вам не принципово з Австрії, може спробуйте з Польщі.