Українська Манітоба
-
Ви між Європою і Україною так курсували? Коли міжнародних поїздів з України було декілька і якщо не помиляюсь, вони всі були інтерсіті, тобто сидячі? В Європі, мабуть, ситуація не змінилась :)
-
Business people з Канади лоу-костерами не користувались;-) коли додаш усю додаткові сервіси, то виходила та сама ціна що і звичайна авіалінія. Але головна перевага потягів у бізнес поїздках у Європі- це те що цілий день маєш на зустрічі, ніч спиш у потязі, потім знову цілий день на зустрічі. З літаками (особливо лоукосткри)- пів дня втарчпєтбся- дорога до аеропорту (лоукосткри використовують аеропорту на відстані від міста), 2 год пере відльотом, потім політ, і все це- лише удень. Я дуже багато наліталась свого часу і планувала найефективніші поїздки щоб можна було занадто довго в Європі не залишатись, бо вдома дитина- тому поїзди це моє супер рішення для економії часу
-
Яке було щастя у доньки, коли цього літа все ж виїхав відкритий вагончик у Дніпрі 🥰
-
Ну отож
-
Хоча, їй богу, отой поїзд Київ-Варшава-Київ…це з жах триповерховий Вже ліпше та зручніше їхати із Києва поїздом Дніпро-Хельм-Варшава Там хоча б сісти можна нормально 😅
-
Та деяких з тих, що є зараз, взагалі не було
-
До повномасштабної війни не так багато ж було поїздів до Європи?
-
Ем, до війни це мало кому приходило в голову, маючи втричі дешевші і в 20 разів швидші лоукостери. Попит збільшився в рази, авіасполучення зникло, це ж все на поверхні. Квитки технічно можна бронювати і зараз, тільки їх розмітають за хвилини
-
Може я пропустила відповіді. А Укрзалізниця ці квитки не продає?
-
Це все повна "фігня". Перепрошую. Про колії та різні системи ми завжди знали, але до війни можна було бронювати квитки online без проблем, тому це повне лапшонавішування на вуха. А про "добудування" та прозорі українські тендери... ви самі вказали що це було 2 роки тому, а змін немає
-
От тут один з керівників Укрзалізниці більш-менш пояснив, в чому трабли (пост дворічної давнини, але тим не менш) www.facebook.com/oleksandr.shevchenko.ua/posts/pfbid0b3BehZR9eEAu97A8XXF7miH1UreqMEyp2BqzW938LCe6ovzmfQnsxm4N6E8yT66kl
-
Поїзди з Європи в Україну в першу чергу зорієнтовані на тих, хто живе в Європі. І так, планувати щось дуже важко. Але наші в Європі пристосувалися до усіх цих складнощів, тому що альтернатива - це тільки або своя машина, або знайомі з машиною, або бла бла кар , або автобус з чергами на Польському кордоні по 12 годин. Так і живемо((( Зараз транспорте сполучення дуже ускладнене з Україною. Але, можливо, є якісь урядові чи інші громадські організації, які підтримують бізнесменів та інвесторів, що готові приїхати в Україну, не знаю, варто подивитися-почитати.