Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t522929986T Offline
    t522929986T Offline
    Wes
    wrote on last edited by
    Переважно підлітки такими дурницями займаються. Кілька років тому навіть ловили таких жартунів. Якщо втратили номерні знаки, то негайно під'їхати до autopac і повідомити про це і отримати нові номери
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    NY
    wrote on last edited by
    Доброго ранку. Заїжджена тема😜 але ж ... Поділіться інформацією по переказам і зняттю кешу з українських карток, де і як вигідніше. Через Wise переказ з Української на Канадську карту вийшов з 6% комісії. Краще ніж western union. А скільки коштує зняти готівку? Знаю що RBC бере 3 бакси не залежно від суми. А скільки наші банки беруть з урахуванням конвертації, хто знімав поділіться. Про обмеження в 12500 в тиждень знаю.
    1 Reply Last reply
    0
  • t568636325T Offline
    t568636325T Offline
    Cristian Komar
    wrote on last edited by
    А якщо є проблема запам'ятати які ростуть зверху, а які знизу, то "т" в "сталактит" виглядає як шип звисаючий зі стелі, а "м" в "сталагмит" виглядає як 2 шипа які стирчать з підлоги Теж не знаю коли мені це знадобиться, але колись точно 😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t440082208T Offline
    t440082208T Offline
    Дара
    wrote on last edited by
    Чудовий той ранок, коли прокидаєшся, збираєшся на роботу, і ще не знаєш, що якесь пришибляне вночі, на парковці будівлі в якій живеш, де з 50 авто, змінило номерні знаки. Спереду і ззаду. І можливо хтось вже так поїхав і не помітив. З твоїми номерними знаками. 🫡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Життя, припускаю, не врятує, але це знання вже в 4 людей викликало посмішку, тож добре, що вчили!
    1 Reply Last reply
    0
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Це негадало мені дуже старий анектод, коли два товариші зустрілися через багато років після університету та один другому каже: - уявляєшь, мені в житті все таки знадобилася вища математика. - нічого собі, де саме? - я якось йшов, був дощ та дуже вітряно... мою шляпу здуло у велику калюжу. То я побачив проволоку, зігнув її у формі інтегралу та дістав шляпу! 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Зрозуміло
    1 Reply Last reply
    0
  • t6534068776T Offline
    t6534068776T Offline
    Libertos Agendo
    wrote on last edited by
    Все відкрито і було відкрито. Очевидно, в налаштуваннях коменти відкриті для друзів друзів, якщо немає спільних друзів, то і коменти закриті
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    Залишилось знайти того, хто нас врятує від міністерства повернення
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    До речі, закрито вже коментарі до цього допису , Дмитро встиг там дати коментар і ще декілька людей, А тепер коментарі вже закриті.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Так, є. Вже у 12 класі математика дуже складна, якщо учні беруть university level. Якщо ж це просто прикладний рівень для коледжу чи роботи чи для "нематематичного/природничого" університету, то не буде складно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    Я розумію, коли інтеграли і тд вчать діти в математичних классах, які потім зв'яжуть свою професію з математикою, або іншими сферами, де ці знання потрібні, окей. Але більшість це, з горем пополам, вивчить, здасть і забуде. Для чого ця трата часу потрібна, ніхто сказати не може. Але хочаб можна хизуватися, що в нас в 5-6 классі вчать те, що в Канаді/Штатах в 11. Круто, так.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dima Ilnicki
    wrote on last edited by
    І 99% з дітей в Україні ці знання ніколи в житті не знадобляться і їх примушують це вчити тільки для того, що б потім здати контрольну/ЗНО, іншими словами для галочки
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Тоді для чого вища математика в універі ?Тут є таке ?)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    тю, учні четвертого класу на канадській математиці вчаться рахувати хто скільки раз на лодянці проїхав з гори, в той же час дитина на укр математиці в четвертому класі шукає де зробили помилку коли брали інтеграл
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    А чим канадська математика відрізняється від не канадської ? :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t6706897187T Offline
    t6706897187T Offline
    KA Murashev
    wrote on last edited by
    Мені поки що найбільше з усіх шкіл де навчалися діти подобалася школа Очаг у Харкові. Нажаль ми туди проходили не довго через війну. Там був дуже дуже вмотивований вчитель від бога. І дитині дуже подобалось, при цьому навантаження було десь по середині між неадекватно високим в українських держ школах і тим що я бачу тут. До канадсткої школи я не маю претензій, все круто на прикладі Laidlaw school. Куди ми ходили 4-5 клас, ( а молодша дитина кіндергартен ). У новій школі круто в плані атмосфери але от з навантаженням поки якось не дуже, майже ніяк. Я розумію про що ви кажете, я згоден, але саме у новій трошки зʼявився от консерн. Буду дивитися. Час гаяти також неможна, час плине швидко і треба його використовувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Ліпше подбайте про створення нових позитивних вражень у дитини. Подорожуйте разом, проводьте час на природі. Хай дитина пам'ятає своє дитинство безтурботним, щасливим, сповненим радості та присутність батьків. Особливо це важливо для тих дітей, хто бачив війну і хоче забути про неї. Математика нікуди не втече і до 8-9-го класу можна не хвилюватись, якщо дитина виконує шкільну програму, а ви це бачите за оцінками та періодичним спілкуванням з вчителями в школі.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Це правда, що може відрізнятися навантаження, але це навіть не від школи залежить, а від вчителя. Якщо хочете додаткову математику - будь ласка, але лише канадську. 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • t6706897187T Offline
    t6706897187T Offline
    KA Murashev
    wrote on last edited by
    У попередній школі було норм, у новій щос якось не дуже, можливо ще не розігналися. Я просто намагаюся держати руку на пульсі
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags