Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Можна мати кар'єру і без математики. Все залежить від дитини.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oksana
    wrote on last edited by
    Аналогічно. З радістю перевела дітей з української системи освіти у канадську. Так, там вони щодня накопичували велику кількість знань, а тут просто вчаться і вчать багато корисного в житті. А в старшій школі вже якщо захочуть (або якщо батьки захочуть), то буде їм математика нормальна.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Замах на Трампа: Нападник приїхав до Флориди, засів з автоматом в якихось кущах і став чекати, поки прийде Трамп. Минуло 12 годин, а Трамп все не приходить і не приходить. Тим часом охорона Трампа подумала, а чи не перевірити навколишню територію. Йдуть собі гольф-клубом, аж тут бачать — з кущів стирчить автоматне дуло. Ну, вони вистрілили пару разів. Нападник кинув автомат і втік. Але охоронці помітили номер і марку машини і попередили поліцію, яка й затримала порушника. Це був короткий переказ сьогоднішніх новин.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Яка спеціалізація вас цікавить: кримінал, сімейне право, цивільне, імміграційне?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Все буде окей. Кажу це як батько, син якого був у Канаді від садочка і вже до 11 класу. Хочете додатково - ixl, Khan Academy. 6-й клас - це ще веселе дитинство. Я такий радий, що моя дитина мала час на дитинство в Канаді та мала можливість спробувати різні види спорту чи інших занять. Навіть не порівняти з моїм, яке пройшло у гімназії, де було по 8-9 уроків щодня. Однак, для України в той час то була норма. Не знаю, як зараз. Хочете більше математики - просіть вчителя, щоб давав вашій дитині трохи більше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Гарне пояснення 😀
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Ціна у мене вийшла WES 280CAD, А в Україні приблизно буде 3000 грн, я з укр.карти буду платити, але в Україні можна і в доларах, вони виставляють і в гривні, і в доларах рахунок, кому який треба.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Так, по термінам це довго, бо я зареєструвалася WES 1 вересня, а вже сьогодні 16-те, А з України немає відповіді, я навіть ще не заплатила, то коли вони відправлять Бог їх знає, А потім ще у WES теж не відомо скільки вони будуть оцінювати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Я можу дати людину , яка просто допоможе це все зробити , і якщо в вас порівняно низький дохід, то може бути і безплатно , а там якось за заявку ~200 доларів і ще ~100 потім треба до закинути якщо в Вас норм дохід. Але то я приблизно чекав 6 місяців на відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Якщо для навчання, то вам там де ви навчатиметеся, повинні тоді сказати, який WES треба. Коли ви все зареєструєте у WES, у вас буде reference number та application forms (якщо наприклад, бакалавр і магістр в заявці, то буде дві такі форми). Далі реєструєтеся на апостиль, до речі на сайті WES вони там дають одразу лінк на апостиль МОН. Вибираєте пакет документів для WES Canada, вводите свої дані і підгружаєте якісні скани кольорові дипломів з двох боків та додатків з двох боків та оці application forms. В Україні інтерфейс максимально не user friendly, у мене нічого не підгружалося, тому я їм написала, і відправляла окремо не на сайті, а на ел. пошту фахівця, яку мені вони прислали. Потім вони присилають купу паперів, які треба дозаповнити, підписати, і скани відправити їм назад. І ось на цьому етапі я і чекаю відповіді, бо треба тепер заплатити, доки всі їм відправила, але вони мені ще нічого не прислали, які реквізити оплати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Мені для навчання, тому буду course by course І так, я бачив що треба реєструватися в МОН, і відправляти ж документи? Кольорову копію?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Головне це розуміти яка оцінка і з якою метою, куди вам треба. Там треба чітко вибрати на самому початку, і від цього і ціна теж буде різна. Бо на імміграцію та для професії - це різні credential assessments
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Коли ви зареєструєтеся у WES, створите акаунт, там максимально user friendly інтерфейс і 'заблукати' важко. Обираєте що вам треба, відразу показує що від вас вимагають, які документи і так далі. Вводите дані усіх своїх освіт, які ви хочете одразу в одному місці, там вам треба буде вибрати назви закладів, обрати у списку, ви не зможете додати самі, там база усіх закладів, і в кінці вам видає конкретно, що вам треба - у моєму випадку - через апостиль МОН України, вони самі їм надсилають дані. Я підгрузила тільки завірені переклади. Іншу інфу вони отримають від України напряму, тому після подачі і оплати у WES, отримання номеру заявки, я окремо реєструвалася в МОН і подавала туди документи. Зараз у процесі очікування, бо з боку України не швидко щось у мене все йде.
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Це і потрібно Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Не знаю який вам потрібно саме WES і для якої мети. Я роблю собі course by course, то в заявці додається обидва дипломи одночасно. Не потрібно у моєму випадку ділити окремо на два, оскільки моя мета щоб максимально врахували всі мною вивчені предмети і години.
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    «Ніхто тут вчити не заставляє» 😂😂😂
    1 Reply Last reply
    0
  • t508328919T Offline
    t508328919T Offline
    Inquisitor Iks
    wrote on last edited by
    Підкажіть хто знає Це буде дві заявки, бо два дипломи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    На сайті міністерства освіти: www.edu.gov.mb.ca/k12/cur/index.html Не всі предмети і класи мають інфографіку, але що входить в програму можна знайти для кожного предмета і grade
    1 Reply Last reply
    0
  • t6706897187T Offline
    t6706897187T Offline
    KA Murashev
    wrote on last edited by
    До речі, можливо згодиться у майбутньому, де ви таку інфографіку брали? Ну може є якійсь ресурс типу де це можна перевірити ітп. Якщо таке є звісно.
    1 Reply Last reply
    0
  • t6706897187T Offline
    t6706897187T Offline
    KA Murashev
    wrote on last edited by
    Дякую вам велике, бо наразі я якраз бачу що вони якось не займаються, хочу розібратися і якщо дійсно так то вже діяти за обставинами. В одночас не маю бажання to overreact.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags