Українська Манітоба
-
Дякую Бо побачив CLB (LINC) Canadian Language Benchmark - Language Instruction for Newcomers to Canada в списку того що вони приймають і не зрозумів чи то то само
-
Наскільки я розумію целпіп можна використовувати тільки для еміграційних цілей
-
Добрий день Для навчання в rrc підійде той celpip що здавав на імміграцію чи треба здавати інший тест ie ielts academic?
-
Я мала інструктора в Україні. Дуже хорошого. Але як він не старався - не зміг. Тут мене також вчили - не навчили. Тому, я знайшла інший шлях - паркуватись де можу, навіть якщо треба проїхати трохи далі. Зато без стресу :) Ну і Вінніпег (а тим більше Стоунвол) це не Київ. Я навіть не відчувала потребу ні разу в цьому
-
То не смішно 🙂 Я досі не вмію паралельно паркуватися. От не можу і все. Хто б мене не вчив…. Я просто не паркуюсь де не можу, шукаю місце де зможу. Як на мене, то не проблема 🙃
-
😅😅😅 цікаво. У мене на роботі супервайзор(філіпінка) с 4 разу паркування здала
-
Теорію майже всі легко здають :) а щось з водінням часто не виходить , той парубок з Конго все таки здав ,з 9 разу 😂😂. І отримав три штрафи за проїзд на червоне,в одному і тому ж місці ,камери . Він легенда водіння ,такий собі Домінік Торето , чи як його .
-
А він є в інтернеті десь? А то таке враження, що наші йому зробили більше реклами ніж сама русня😁