Українська Манітоба
-
Хтось на авто, а хтось на повітряних кулях 😅
-
Схоже, що вони таки планують показати цей недофільм. На сайті висить розклад на 17 число, доступно два сеанси.
-
Я почала робити права в Вінніпегу. Здала тестування з першого разу. Мене похвалили що в мене була гарна швидкість здачі тестування. Десь у кінці травня буду здавати водіння.
-
Так, коли машина зупиняється на Стоп, то має пропустити усіх пішоходів, також коли виїжджає з провулка, парковки, то пропускає. Грубо кажучи, якщо тут у вас закінчується тротуар, а там починається - ви йдете. Іноді машина може виїхати на лінію тротуару, тоді має здати назад і пропустити Вас. Тут дуже приємні правила для пішоходів, насолоджуйтесь!
-
Не в шкільній зоні. Там за перевищення +5 км вже буде тікет. В інших випадках так "всі не роблять". Багато хто, як я, наприклад, їде +1-2 км понад ліміт або навіть 1-2 км нижче. Штраф можуть виписати і за перевищення +1 км/годину, але того не роблять і поліція та камери як правило реагують, якщо не у шкільних зонах є перевищення +10 км/год.
-
Останнє що памʼятаю так сиділа. Щось була трохи шуміха що в неї там «спеціальні умови утримання», не знаю чи то було правда але сиділа.
-
Чорт шукав це відео з зайцевою як приклад водіїв Харкова: youtu.be/I0hXiFEtkA4?si=r2aFtX7RS6DexyVL І згадав як колись ми жили… еххх Напевно це дивний (мʼяко кажучи) приклад за чим сумувати але все ж так як згадаєш які колись були проблеми і що зараз…
-
Ну таке можливо будь де. Це дичина звісно але глобально тут їздять не погано з моєї точки зору. А мені як людині що жила в Харкові і там щомісяця щось таке траплялося на дорозі що ні на яку голову не лізе то і подавно.