Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 209.9k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Щодо індусів і тяжких робіт, то вже двічі бачив у Манітобі, як на будівельний об'єкт приїжджає 4-5 індусів, дістають свої інструменти і колонку, вмикають на всю гучність веселу індійську музику в стилі "джімі-джімі, ача-ача" і гайда крутити швиденько гіпсокартон :)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    За житло взагалі нічого , а про роботу скажу одне,що резюме допомагають зробити ,про інтерв’ю ні. І мабуть залежить від вашого досвіду та диплому ,наприклад моїй дружині вони зробили зустріч з ментором ,мені ні 😂 В мене дуже специфічна професія ,а дружина hr . Але їм можно писати листи,якщо є питання ,відповідають та дають поради . Гарна допомога,якщо знати як користуватись . Також є центр допомоги іммігрантам ,там є аналогічні сервіси . Стукайте в двері,і вам відчинять .
    1 Reply Last reply
    0
  • t5130481494T Offline
    t5130481494T Offline
    Lidiia Nadurak
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка в такому районі варто знімати житло для сім'ї з дітьми?415 St. Jean Baptiste street.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Вони дають вам інструменти та показують та вчать вас, як скласти резюме, проходити інтерв'ю. В них також на сайті є різні вакансії, які доступні для зареєстрованих клієнтів Манітоба Старт. Працевлаштовують успішно, але тільки тих, хто сам цього хоче. За руку не водять, але інструменти "що і як" дають. Тисячі людей через Манітобу Старт працевлаштовується.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tanya Parashchenko
    wrote on last edited by
    З працею так, із житлом ні. Ось їх офіційний сайт: manitobastart.com/
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ббб
    wrote on last edited by
    кто регався у MANITOBA START вони дійсно помогають з пошуком житла та працею.яку відгуки.дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    Мав аналогічний досвід з UPS, коли наклеїли стікер "не знайшли вас вдома" (але дуже-дуже старалися 😂). В підсумку забрав сам з їх офіса.
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Туди )) це мій внутрішній (внутрі мене, в смислі) мємчик «вернути все взад», сорі )
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleh L
    wrote on last edited by
    куди куди вони відправляють за деякий час?))
    1 Reply Last reply
    0
  • t961399536T Offline
    t961399536T Offline
    A K
    wrote on last edited by
    Це вам лінивий доставщик Федексу попався (падло). Буває у них таке, і так, Волмарт нічого з ними не зробить. Або ви ідете самі в офісі Федекс забираєте посилку, як каже стікер, або за деякий час вони відправлять посилку взад. Purolator ще таким грішить ЧАСТО. Я аж жахаюся, алли десь шось замоалчю, і воно згодом пише your order has been shipped, by Purolator 😂 З Canada Post не вгадаєш, я досі не зрозуміла систему, шо вони кидають під двері, а шо пишуть «вас не було вдома, прийдіть заберіть» Ось нещодавно замовляла подушку і постільне. З одного сайту, одне замовлення! Просто вислали двома коробками. Так от коробку з постільним залишили під дверима, а коробку #2 з подушкою стікєром повідомили «прийдіть заберіть» 😂 Я дуже злилася на це також, але вже змирилася.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Сергей Бондаренко
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Шукаю роботу в Вінніпезі. Займався внутрішніми роботами по ремонту квартир та будинків: гіпсокартон, плитка, підлога, фарбування і т.д. Чи якісь варіанти роботи на заводі чи фабриці. Можливо хтось вже працює та може щось підказати. Пишіть в приват. Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1338933858T Offline
    t1338933858T Offline
    Наталія Цап
    wrote on last edited by
    Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t416170738T Offline
    t416170738T Offline
    Amokho
    wrote on last edited by
    Нічого не потрібно активувати. Користуватись як є. Головне щоб карта була нова біла с 4Ж а не стара червона де ще написано МТС. Уточнив в сервісі продажу. Накрайняк наберіть оператора 111. Вони швидко відповідають, на відміну від Київстар.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1338933858T Offline
    t1338933858T Offline
    Наталія Цап
    wrote on last edited by
    Доброго дня. Підкажіть , будь ласка, якщо брати з України водафон, маю Джойс і турбо, зробили в Україні перший дзвінок, чи потрібно ще щось активовувати, чи підключати певний тариф, чи тільки поповнити на якусь суму і на яку щоб в Канаді мати той інтернет в роумінгу? Буду вдячна за відповідь.
    1 Reply Last reply
    0
  • t190444820T Offline
    t190444820T Offline
    Karyna
    wrote on last edited by
    Коротше, ніколи нічого не замовляйте Волмартом з доставкою Федекс. Це гірший сервіс який я бачила. Вже третій день вони не можуть доставити мені замовлення, тому що вони приїжджають до будівлі, не заходять в середину, не телефонують мені нікуди, не пишуть нікуди, а просто лишають стікери на будівлі, прям от зовні, що вони не змогли доставити і валять звідти. А Волмарт такий типу присилає лист що упс, не змогли вас знайти, але на мою скаргу - з кур'єром нічого не роблять, бо у них "немає такої можливості" 😡
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Franko
    wrote on last edited by
    Там ще податок буде .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Дякую:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t465036372T Offline
    t465036372T Offline
    Frau
    wrote on last edited by
    Я купувала в Польщі) але я бачу, що тут можна замовити теж)
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, де ви його купували?
    1 Reply Last reply
    0
  • t462863845T Offline
    t462863845T Offline
    Анастасия Ольховская
    wrote on last edited by
    75+ податок і вийшло майже 90,86 напевно ,точно не пам’ятаю )
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags