Українська Манітоба
-
Це так мило😌 Попит і пропозиція 😌 А фігєю. Людей на танки намотували, а вони про ринкові відносини. Було дуже складно пояснювати болгарам навесні, чому так багато людей з окупованих теріторій ідуть до них. Вони не зовсім розуміли чому в Болгарії людей селять безкоштовно, а у Чернівцях по 1000€ з однушки. Сподіваюсь ви ще не в Канаді, а коли приїдете і побачите що те шо коштувало 1400 вже коштує 2400 бо «попит і пропозиція», то ви ж не будете тут писати що хтось там наживається на вас, правда? Люба ненька Україна 😌
-
Так, деякі вчителі самі не знають англійську, хоча вчать її все життя. Сам сьогодні вивчив 10 слів, завтра 8 забув, а що вчив місяць назад ще забув більше. Йде потік інформації на українські мові і все перепутується, важко вчити, коли не в англомовному середовищі.😁
-
Просто я собі зробив акційний пакет chatr з 10 Гб дати і безлімітними дзвінкам щомісячно. Я одразу заплатив 106$ і 4 місяці не буду платити, але через 4 місяці акція закінчується і потрібно буде платити повну вартість 50$ за цей тариф. Але я маю максимум 3-4 МБ швидкість інтернету і мене це не влаштовує. Тому і хочу перенести номер до нормального оператора з нормальною швидкістю
-
Ні ,для мене ,не знаю як в інших він працює ,але ми змінили і Белл набагато краще ну і дорожче )роджерс часто буває що зв’язок взагалі пропадає ,Інтернет слабкий також ,але щоб зв’язок пропадав ,це жесть
-
Душе швидка процедура ,йдете до оператора нового ,кажете що хочете змінити картку ,і він це все робить ,обираєте тариф для себе зручний,потім вам прийде рахунок на оплату нових послуг ,номер тей самий залишається ,у нас 20-25 хвилин зайняло все
-
Тут з початку цієї групи постійний срач між українцями, це про щось та каже. Коли не зайдеш завжди якийсь срач. Тут про Маниітобу максимум процентів 15 обговорювань
-
Я з белла нещодавно на роджерс перейшла