Українська Манітоба
-
Яке гомофобство? Чому всім так подобається слова перекручувати, про геїв взагалі не було мови. А про хіджаб, то ви вже трохи ближче до справи.
-
Культура водіння не дуже, судячи з того яка підготовка і кількість аварій ледь не кожен день. А у всьому іншому погоджуюсь.
-
Наприклад, канадська ввічливість, дбайливе ставлення до природи, культура водіння і поводження в громадських місцях. Та сама Friendly Manitoba.
-
Ні в якому разі не чіпати індіанців і гусей. Ну і платити податки. 😄
-
Самі знаете, я не хочу тут конкретно писати, бо знову в расизмі звинуватять.
-
Друзі Вибачте що я трохи в іншу, не таку важливу тему, але хтось дивився останнім часом якийсь цікавий серіал? І ще чому балакають про Білий лотос? Що воно таке, навіть звучить лячно
-
Здається 1-кімнатна квартира (1 спальня, 1 ванна) з 1 жовтня в саблет до 31 травня з можливістю продовження. Адреса: 200 Ronald St. Ціна: $1293, все включено! Простора квартира в великому житловому комплексі з чудовою інфраструктурою: спортзал, великий басейн. Доступні два види паркування: на території та підземна (всього $50). Територія охороняється 24/7. Житловий комплекс розташований у безпечному районі з безліччю автобусних зупинок, поруч парки, магазини, кафе. У пішій доступності школи та дитячі майданчики. Доброзичливі сусіди, велика українська спільнота. Можемо залишити деякі меблі. Без тварин. Огляд квартири можливий у будні після 17:00, а на вихідних у будь-який час.
-
Я взагалі мало спілкуюсь з діаспорою
-
Можна бізнес відкривати Оно по Даунтаун пройтись багато "товару" підійму)
-
Добре боротись, будучи в складі НАТО. Не будучи захищеною альянсами Польщу взагалі поділили навпіл, а країни Прибалтики окупувала Радянська росія.
-
Я десь писала, що це гарна країна для життя? Чи писала, що українцям не чужі канадські цінності і їм легше інтегруватись в суспільство канадське.