Українська Манітоба
-
Україна всю свою історію бореться за виживання. Добре, що в Канади сусід США, а не мордор.
-
Цікаво Канада чи Польща колись воювали з ядерною країною?
-
У мене на цей рахунок інша думка
-
Українці походять з країни, якій чужі канадські цінності?
-
Я би будучи канадцем проголосувала би за кандидата, який пообіцяв нарешті прикрити неконтрольовану міграцію з країн,яким чужі канадські цінності🤭
-
Я тут вже 20 років (рівно сьогодні), і були і за лібералів і за консерваторів - більш менш одинакові - канадцям головна політика тільки коли це зачіпає їхні кишені….
-
На маркетплейсі можна знайти все 🌚 www.facebook.com/share/Cpih47aZPLviZCyu/?mibextid=79PoIi
-
Він також доволі сильний популіст, але принаймні говорив в своїх заявах що буде з цим боротись З компаніями, які беруть суто іноземців, умовні волмарт, тім хортонс і тд просто щоб не платити велику зп, а індуси чи інші емігранти в основному готові працювати за менше Ну і загалом міграційна система при консерваторах працювала краще
-
Я не разбираюсь в канадській політиці, бо ще замало тут живу. Чим цей Пʼєр краще, ніж умовний Трюдо?
-
Добрий вечір! Підкажіть будь-ласка в якому банку краще відкрити рахунок TFSA GIC cashable? Wealthsimple чи Tangerine/Simplii?
-
Після 9 років, платимо 840$ biweekly (including property tax) за мортгедж. Але то вже 9 років