Українська Манітоба
-
Доброго вечора, у кого була схожа ситуація, привезли ми з собою Мірамістин, він закінчується, тут схожого нічого нема, хто як доставляв такі ліки в Канаду чи може порекомендуєте через кого це можливо зробити?
-
Кетанов ван лав
-
Виявилось, що сотні тисяч українців, які прибули до Канади у 2022-2024 роках не можуть жити без українських антибіотиків, які самі собі призначають. А антибіотики їм привозять по лівих рецептах, які виписують "чесні" українські лікарі. Однак фігова то канадська медицина при цьому )))
-
Дякую Вам ❤️
-
Мій навіть обійшовся без того щоб я приносив ліки і показував діючу, він просто по назві загуглив і виписав місцевий аналог 😂😂
-
Ого, не знав що такi iснують
-
Дякую, завтра піду до сімейного лікаря, запитаю
-
Мірамістин як я розумію це ранозагоююче. Я якось шукав схоже але для орального застосування. Зайшов у шопперс, підійшов до фармацевта який видає ліки по рецепту і попросив поради. Вона мене за руку підвела і показала, чим можливо користуватися. Ну або самі гугліть діючу, або як радили вище у лікаря питати.
-
А потім будуть питати, чому резистентність до антибіотиків настільки швидко поширюється
-
Мірамістін не є антибіотиком, він широкого спектра дії, це антибактеріальний спрей для горла, носа, гінекології і таке інше
-
Вам можуть надіслати з України Укрпоштою все, що потрібно. Мірамістин навіть не треба ховати, він не має бути заборонений. Якщо на митниці попаде жива людина, яка знає, як важко іншій людині, що не може жити без кетанова, то і кетанов доїде)
-
Доброго дня! Скажіть, чи є в чаті люди, які займаються предметною фотографією? Якшо так, напишіть, будь ласка в приватні повідомлення. Дякую.
-
Так Він в різних видах І скоріш за все до лікаря по рецепт не потрібно Just google it