Українська Манітоба
-
Я замовила на Амазоні, дякую Вам
-
Я міркувала на цю думку, та думаю що якщо був би потрібен рецепт, на Амазоні його б не продавали
-
Все-таки скажіть, будь ласка, про Flair) Після купівлі квитків на пошті нічого немає. В акаунті на сайті є booking number. Оплата з кредитки списана, але квитанції в акаунті немає. На пошту через годину після купівлі квитків прийшла пропозиція все-таки оплатити вже куплені квитки - це дуже дивно. У мене перший раз таке, що на пошту після оплати авіаквитків не приходить взагалі нічого, ні квитанції, ні нагадування про чекін. Навіть бездушний Raynair хоч щось та присилав. Це взагалі нормально? Так треба? Є привід тривожитись чи це така форма комунікації - тобі треба летіти, сам і тусуйся в своєму акаунті?
-
дякую 🥰
-
В спамі нічого, але на сайті за номером квиток знаходить і показує. Значить, все нормально, так? Дякую
-
Ну так, але всі присилають ну хоч щось - просто мінімально "хеллоу, ти летиш тоді-то туди-то, от твій номер букінгу, чекін буде за 24 години, купи багаж, купи страховку, купи ще щось, ти не купив багаж, може все-таки хочеш купити багаж", принаймні тебе бачать. А тут просто номер букінгу на сайті і нічого. Я просто такого ніколи не бачила, тому трошки так непевно почуваюсь. Окей, сподіваюсь, чекін на сайті буде доступний. Дякую!
-
Так, про fare. Це трошки демотивуюче, звісно, але ЦЕ НЕ ОЗНАЧАЄ, ЩО МОЖНА НЕ НАДСИЛАТИ ЛИСТИ ПІСЛЯ ОПЛАТИ 😏
-
Ну так це стандартна історія, принаймні раніше. ПамяТаю як знайома лежала в перинатальному а потім в дитячій з недоношеною дитиною - ставало все безнадійно поки батько не привозив грошей - тоді З'явилось лікування і так раз в тиждень. Це було просте абсолютно безжалісне маніпулювання емоціями мами. І батько тоді розривався - шукав гроші.
-
Якщо мова про рядок fare, то в мене є квиток з 18% 😁 Чим дешевше квиток, тим менше в ньому частка заробітку авіакомпанії.
-
точно, акаунт верифікований, без цього не можна купити квитки
-
Може і демотивує, але не так сильно, як мотивує дешевий квиток 😁
-
Дякую) я тривожусь всією собою насправді, але сподіваюсь на краще)