Українська Манітоба
-
Ніби є якісь онлайн сервіси, які відслідковують середній час/кількість затриманих та відкладених рейсів. Також зазвичай можна купити страховку (не впевнений, чи всі компанії її пропонують), яка покриє новий квиток у таких випадках. Але там затримка має бути більше оговореного часу, тому не впевнений, що це працює для вас.
-
От що каже ботяра
-
Детальніше тут: rppa-appr.ca/eng/compensation-flight-delays-and-cancellations
-
Це працює на рівні закону, якщо рейс перенесено більш як на 9 годин то компенсують безумовно $1000, треба лише подати клейм до авіалінії. Я подавав 1го разу коли літав до Європи. Квитки були щось 3700, летів в 2х з дружиною і коли поверталися перенесли літак торонто-вінні. 2000 компенсували.
-
Canada Airlines, щось місяць чи 2
-
Про це я знаю, мені якось lynx переніс рейс на 12 годин (причому не одразу, а разів 5 по 2-3 години відтерміновував), я був ніби елігібл, але не став подаватись, бо квитки коштувати і так супердешево (знаю, що міг би отримати компенсацію в рази більшу). Якою авіалінією ви тоді літали та як довго чекали на компенсацію? Про страховку - вона діє трохи інакше, покриває вартість нового квитка та інших витрат (готель). Ще ніби від деяких кредиток (еліт і т.д.) така опція є за замовчуванням.
-
Вибачте Українці
-
Мені іноді здається і війна через мене почалася
-
Beaconia Beach
-
Можливо company dependent, або мені повезло - (не вірю, усе можливе лайно зі мною трапляється у 100% випадків) 🤣
-
Я бачив купу відгуків, що ту компенсацію іноді можна чекати і більше року 😁
-
Мені і так надали готель і купони на поїсти, і перебукали на наступний день на літак
-
Це непередбачувано, це ж авіація. У Air Canada більше літаків, тому ймовірність, що вони у випадку проблеми пересадять на інший рейс, вища. У менших перевізників типу Porter чи Flair страховку можна взяти. У Flair страховка коштує $25 в один бік і у випадку затримки рейсу більше ніж на 2 години покриє купівлю інших квитків за потрібним напрямом вартістю до $1000. Ну і якщо мова про консульство, ймовірно, має сенс летіти напередодні, готель на одну ніч дешевше повторних квитків, якщо щось піде не так
-
розкажіть секрет як вам вдалося впіймати слот ?
-
Хоча я вірю у баланс і карму, мені просто пощастило у іншому.
-
Пишіть в лс додам в групу